Cheque voor de Voedselbank
Cheque voor de Voedselbank

Cheque voor Voedselbank

Actueel 99 keer gelezen

Zoetermeer - Marleen Vink van uitzendbureau Sement BV voor de derde keer een cheque overhandigd aan Stichting Voedselbank Haaglanden. 

In totaal heeft de Voedselbank dankzij Sement al ruim 7000 euro aan donaties ontvangen. Sement reserveert van elk uurloon 1 euro voor de Voedselbank. Het bedrijf dat via Sement personeel inhuurt, mag zelf kiezen naar welke Voedselbank dit bedrag gaat. Woningcorporatie De Goede Woning uit Zoetermeer heeft ervoor gekozen dit bedrag aan Voedselbank Haaglanden te schenken.

“We zijn Sement heel dankbaar voor deze donaties”, vertelt vice-voorzitter Henk Baars van de Voedselbank. “Om ons werk te kunnen doen, hebben we dit soort gulle giften hard nodig. Via de 25 uitgiftepunten in Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer verstrekken we elke week bijna 1800 voedselpakketten voor mensen met een kleine beurs die hierdoor een gezonde maaltijd op tafel kunnen zetten.”

De Voedselbank werkt uitsluitend met vrijwilligers die wekelijks aan de slag gaan om de voedselpakketten samen te stellen. De Voedselbank kan altijd helpende handen en donaties gebruiken. Lijkt dit vrijwilligerswerk je wat en wil je ook vrijwilliger worden en meehelpen? Kijk op www.voedselbankhaaglanden.nl.”

Uit de krant