Stefanie met haar zoontje (foto: Stefanie Bos)
Stefanie met haar zoontje (foto: Stefanie Bos) Prive-foto

Zoetermeerse maakt kans op jaar lang gratis leven

Actueel 589 keer gelezen

Zoetermeer - Een jaar lang niks zelf hoeven betalen, wie zou dat nou niet willen? Voor de Zoetermeerse Stefanie Bos zou dit werkelijkheid kunnen worden. Zij is finalist van de actie ‘Leef 1 jaar gratis’ van Skyradio. Als zij aanstaande maandag de winnaar blijkt te zijn, betaalt Skyradio een jaar lang alles voor haar, van vaste lasten tot boodschappen en zelfs een geheel verzorgde vakantie.

Door: Annemarie de Vries

“Ik heb voor de zekerheid de maandag tussen elf en twaalf uur maar geblokkeerd in mijn agenda”, lacht Stefanie. “Het zou toch wat zijn dat ik dan niet bereikbaar ben.” Net als een groot deel van Nederland werkt zij momenteel thuis. “Ik werk op de ICT afdeling van een ouderenzorginstelling in Utrecht,” vertelt ze verder. “Meestal heb ik dan Skyradio opstaan, dus ik had al eerder aan wat acties meegedaan. Maar deze keer wat serieuzer, ik had meerdere keren gereageerd. Maar er nog niet serieus rekening mee gehouden dat ik bij de finalisten zou behoren. Dus toen ik een mailtje kreeg was ik best verbaasd. Ik dacht: ‘Is dit wel echt van Skyradio?’ Maar het was toch echt.”

Bijkomen
Over de vraag wat ze straks als eerste gaat doen, mocht ze de gelukkige winnaar zijn, moet Stefanie even nadenken. “Ik denk dat ik eerst even bij moet komen van de schrik. Maar ik denk dat ik dan wel de rest van de middag vrij neem in ieder geval. Van werken zal vast niet veel komen. Ik kan me voorstellen dat er dan zoveel door je hoofd schiet. Ik weet op dit moment ook nog niet heel precies wat de voorwaarden zijn natuurlijk.”

Vakantie
“Maar een goede vakantie zou wel lekker zijn,” verzucht ze. “In 2020 werd onze vakantie geannuleerd en in 2021 is ons zoontje geboren, dus is het er ook niet van gekomen. En toen was het nog eens een beroerde zomer ook. Dus een beetje zon zou wel heel erg welkom zijn.”

Zoetermeer
“Dat neemt niet weg dat we het ook in Zoetermeer ontzettend naar onze zin hebben hoor,” lacht de finaliste. “Ik woon hier nu drie jaar en het voelt al veel langer. Het is best een grote stad, maar het voelt als een dorp, echt een goede combinatie van beide,” besluit Stefanie, die oorspronkelijk uit Maassluis komt.

De actie
De hele maand januari konden luisteraars van Sky Radio meespelen met ‘Leef 1 Jaar Gratis’. De winnaar wordt aanstaande maandag door een willekeurige trekking gekozen door de bekende TV rechter Mr. Frank Visser.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Arthur Schipper (Goede Doelencommissie Pelgrimshoeve), wethouder Bouke Velzen en Sanne v. Leeuwen (directeur Pelgrimshoeve). Foto: pr
Wethouder Bouke Velzen bezoekt de Pelgrimshoeve 23 uur geleden
Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 23 uur geleden 3
Afbeelding
Column burgemeester Bezuijen: Zorgen om geboortezorg 28 mrt, 09:15
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 28 mrt, 07:18
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 27 mrt, 18:14
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx 27 mrt, 16:47
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 27 mrt, 16:27
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 27 mrt, 16:09