Afbeelding

Kandidaten bekend van LHN

Actueel 802 keer gelezen

Zoetermeer - LHN presenteert de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.  De partij heeft de ambitie om de grootste te worden.

“LHN vindt het belangrijk dat Zoetermeerders zich herkennen in onze kandidaten. We vertegenwoordigen jong, oud, arm, rijk, ondernemer, werknemer en gepensioneerde en zijn kleurrijk. Elk (kandidaat)-raadslid heeft een speciale betrokkenheid bij een bepaald Zoetermeers thema”, laat de LHN fractie weten. De huidige fractievoorzitter én lijsttrekker Hilbrand Nawijn maakt zich al jaren hard voor een veiliger Zoetermeer. Ook de komende periode is Hilbrand Nawijn het boegbeeld van een veilig Zoetermeer. Mariëtte van Leeuwen is een oude bekende en vanaf de oprichting bij de partij betrokken. Zij is specialist in het sociale domein. Op 3 Hanneke Wortel. Hanneke heeft haar meerwaarde voor Zoetermeer en de partij bewezen. Ze draagt kunst en cultuur een warm hart toe. Onze nieuwkomer Monique Siegelaer staat op plek 4. In Zoetermeer is ze bekend als ondernemer. Een moeder met een warm hart en een vrouw met ambities voor Zoetermeer. Zij wil zich inspannen voor de jeugd maar zeker ook voor ondernemend Zoetermeer. Op 5 Ward Meijroos. Hij heeft al veel wapenfeiten op zijn naam staan als presentator bij ZFM en coördinator en stemgeluid van vele evenementen in onze mooie stad. Ook is hij al vier jaar raadslid voor LHN en bewaakt dat de stem van Zoetermeerse inwoners in alle besluiten van de raad wordt meegenomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09