Hopelijk kan de oldtimerdag dit jaar wel doorgaan.
Hopelijk kan de oldtimerdag dit jaar wel doorgaan.

Oldtimerdag in Zoetermeer

Actueel 236 keer gelezen

Zoetermeer - De Oldtimerdag Zoetermeer staat gepland voor zaterdag 21 mei. Het bestuur van de Oldtimerdag Zoetermeer doet hiermee een derde poging om haar vierde lustrum te vieren.

“Het was de bedoeling om in 2020 ons vierde lustrum te vieren, maar Covid-19 gooide roet in het eten. Ook vorig jaar stond corona ons evenement in de weg. We gaan ervan uit dat het nu wel door kan gaan. Ons thema was en is nog steeds “75 jaar bevrijding” en wij voeren als hoofdkleuren rood, wit en blauw”, vertelt Jacques Boonekamp. “ Wederom kiezen wij voor een toertocht met vragen door het mooie Zuid-Holland en Utrecht. De lengte is rond de 100 kilometer.”
Start en finish in het historisch centrum. Inschrijvers zijn niet verplicht om mee te rijden, maar kunnen zich ook beperken tot deelname aan de opstelling in de Dorpsstraat: het Concours d’ Élégance. In de straat wordt het publiek vermaakt met het bewonderen van de klassiekers, maar ook is er veel vermaak voor kinderen. Daarnaast zullen autoclubs acte de présence geven. De deelnamekosten bedragen € 20,00 incl. koffie / thee bij de start en bij de (stempelpost) pauze, twee lunchpakketten, een rallyschild en het roadbook. De deelname aan alleen het concours kost € 10,00 incl. koffie / thee bij de aanmelding, een rallyschild en het roadbook. Inschrijven kan vanaf eind januari via www.oldtimerdagzoetermeer.nl Info: Jacques Boonekamp, info@oldtimerdagzoetermeer.nl of 06-53814740.

Uit de krant