Het Theaterorkest
Het Theaterorkest

Theaterorkest zoekt musici

Actueel 256 keer gelezen

Zoetermeer - Het theaterorkest van Timo Pronk uit Zoetermeer gaat van 12 tot en met 23 april 2022 de muzikale begeleiding verzorgen voor de uitvoeringen van de ‘Sound of Music’ van Treatief in Oudewater. Een aantal plaatsen is nog vacant. 

Voor ‘The Sound of Music’ is het theaterorkest nog op zoek naar musici op hoorn, trompet, tuba, gitaar en diverse strijkinstrumenten (1e viool, 2e viool, altviool en cello). In vijf repetities zonder de acteurs/zangers en drie repetities met de cast moeten de stukken staan als een huis. De repetities starten (als de coronamaatregelen dat toestaan) in februari 2022 in Zoetermeer. Het repetitiemoment wordt in samenspraak met de muzikanten bepaald. Repetities mét de cast vinden op zaterdagen in maart plaats in Oudewater. De negen uitvoeringen vinden van dinsdag 12 april tot en met zaterdag 23 april 2022 plaats.
Voor informatie en aanmelding kan contact opgenomen worden met pronktimo@yahoo.com. Meer informatie op www.theaterorkest.nl. Info over Treatief en ‘The Sound of Music’ musical is te vinden op https://www.treatief.nl

Uit de krant