De kandidaten van Zoetermeer Vooruit.
De kandidaten van Zoetermeer Vooruit.

Zoetermeer Vooruit presenteert kandidatenlijst

Actueel 510 keer gelezen

Zoetermeer - Juliette Meurs-Troch is de lijsttrekker voor Zoetermeer Vooruit tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart. In 2016 startte zij deze lokale politieke partij.

Ook dit keer staat Yvonne Bink-Winterkamp op plek 2. Daarna volgen relatieve nieuwkomers Almedin Cero en Larissa Nivillac gevolgd door het huidige commissielid Jolanda van Ballegooij. Hans van Rhijn en Sepehr Mohammadian staan op respectievelijk plek 6 en 7.
“Ik ben zeer vereerd om wederom als lijsttrekker onze prachtige partij aan te mogen voeren en samen met de andere raads-, commissie- en denktankleden onze idealen na te streven. De lijst is samengesteld met mensen van diverse afkomst, leeftijd, opleiding, geloofsovertuiging, leeftijd. Al met al een mooie doorsnede van de Zoetermeerse samenleving. Datgene wat bindt is dat we allen in Zoetermeer woonachtig zijn en onze stad en haar inwoners een warm hart toedragen. Allemaal komen we op voor gelijke kansen voor iedereen met begrip voor de jeugd, respect voor onze ouderen en aandacht voor de natuur. Uitgaande van de mens en niet van de regeltjes.”
De complete lijst is te zien op www.ZoetermeerVooruit.nl en op de facebookpagina waar de leden zich ook één voor één zullen voorstellen in aanloop naar de verkiezingen. Ook het vernieuwde Inspiratiedocument (Zoetermeer Vooruit heeft geen partijprogramma) zal daar binnenkort te vinden zijn.

Uit de krant

Uit de krant