Stadstheater is kleurrijk verlicht.
Stadstheater is kleurrijk verlicht.

Kleurrijke theaterverlichting in donkere periode

ma 3 jan 2022, 15:08 Actueel 37 keer gelezen

Zoetermeer - De gevels van het Stadstheater Zoetermeer zijn momenteel kleurrijk verlicht. De verlichting straalt warmte uit en zorgt in deze donkere lockdownperiode voor een vrolijk beeld aan het Theaterplein. 

Door de sluiting van het theater kunnen de lampen helaas niet bij voorstellingen worden ingezet. De technici plaatsten de lampen daarom in de foyer en het restaurant, waardoor iedereen van buitenaf het bijzondere lichtspektakel kan bewonderen.
Door heel Nederland geven theaters en podia momenteel een krachtig en hoopvol signaal af met kleurrijke verlichting. Zij hopen namelijk iedereen snel weer te zien in de zalen, zodra dit weer veilig kan.

Het Stadstheater houdt via haar website de bezoekers op de hoogte van het laatste nieuws rondom voorstellingen. En soms is er een lichtpuntje en is er toch wat mogelijk. Zoals het concert van het Ebony Ensemble. Dat wordt op 9 januari om 15.00 uur gehouden. Helaas niet live maar wel kunt u via de livestream genieten van de mooie muziek van het huisensemble van het Stadstheater. Inloggen via de gratis livestream kan via www.stadstheater.nl of via de Facebook van het Ebony Ensemble. 

Uit de krant