De eerste tien kandidaten van de CDA lijst
De eerste tien kandidaten van de CDA lijst

CDA-Zoetermeer presenteert #TeamIngeborg

Actueel 136 keer gelezen

ZOETERMEER – Het CDA Zoetermeer presenteerde de top-10 kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar maart. De eerste vijf kandidaten waren al bekend. Daar zijn bijgekomen: Hilde Hengeveld, Marjolein Dijns, Hemin Hawezy, Fred Verhoeven en Esmee van Oudheusden, Daarmee is het #TeamIngeborg compleet.

Vorige maand kozen de leden de CDA-leden Ingeborg ter Laak al tot lijsttrekker. Lijsttrekker Ingeborg ter Laak is trots op dit mooie team. “Er staat een mooie groep, met veel ervaring uit verschillende wijken van Zoetermeer. Met dit team kiezen we voor continuïteit en stabiliteit; heel belangrijk omdat ook in de komende jaren moeilijke keuzes noodzakelijk zullen zijn in het belang van Zoetermeer en haar inwoners. We gaan de verantwoordelijkheid hiervoor ook nu niet uit de weg. Met dit programma en dit team gaan wij het verschil maken bij de gemeenteraadsverkiezingen; zo blijven we zorgen voor de stad en onze inwoners.”
Het CDA-team dat de verkiezingen gaat trekken bestaat verder uit kandidaten met stevige politieke ervaring: Véronique Frinking (nu fractievoorzitter) en David Weekenstroo (nu vice-fractievoorzitter), Fred van Proosdij (nu commissielid) en Charlotte Hensen (commissielid tijdens de vorige periode).

Uit de krant