Win een groepsuitje in het Stadstheater.
Win een groepsuitje in het Stadstheater.

Maak kans op een avondje uit

za 1 jan 2022, 15:06 Actueel

Zoetermeer - Nu de theaterdeuren vanwege de lockdown voorlopig gesloten zijn, zetten het Stadstheater en STAGE kitchen & café graag de nieuwe WINteractie in de spotlights. 

Tot 31 januari 2022 kan iedereen theaterkaarten of een diner voor een groep naar keuze winnen! Nomineer deze groep via de website van het theater en maak kans op een heerlijke avond uit. Met de WINteractie maakt het Stadstheater een ontspannen uitje mogelijk in de soms eenzame coronaperiode. Zodra de situatie het toelaat, kunnen mensen met hun eigen ‘bubbel’ veilig genieten van een voorstelling of diner.
Om deel te nemen aan de actie kan iedereen via www.stadstheater.nl een groep nomineren. Van de vrijwilligers van het verzorgingstehuis tot het gezin op de hoek van de straat of jouw vriendengroep. Wie uit Zoetermeer en omstreken verdienen het om eens helemaal te worden verwend met een gratis theaterbezoek of diner? Iedere groep van drie tot tien personen telt mee.
Met deze actie hoopt het Stadstheater iets voor de inwoners van Zoetermeer en omstreken te kunnen betekenen, zodra de theaterdeuren weer geopend zijn. Daarom kijkt het Stadstheater vast positief vooruit naar het moment dat het theater weer de plek wordt om samen te komen en genieten
Doe mee via www.stadstheater.nl

Uit de krant