Afbeelding

Gluren bij de buren verplaatst naar 3 april

do 30 dec 2021, 09:05 Actueel

Zoetermeer - Het huiskamerfestival Gluren bij de Buren zou op 13 februari 2022 plaatsvinden in Zoetermeer. Vanwege de onduidelijkheden met betrekking tot de coronamaatregelen op dat moment, is er besloten om het festival te verplaatsen naar 3 april 2022.

Voor Netwerk Zoetermeer, de organisatie van de Zoetermeerse Gluren bij de Buren, is het te onzeker om het huiskamerfestival op 13 februari op een leuke en veilige manier door te laten gaan. Daarom is ervoor gekozen om de knoop door te hakken en het festival te verplaatsen naar 3 april 2022!

Tijdens het huiskamerfestival bieden Zoetermeerders uit alle wijken hun huiskamer ter beschikking zodat lokale amateurpodiumkunstenaars een podium krijgen. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer. Door het project kunnen mensen genieten van cultuur maar bevordert het project ook sociale cohesie in de wijken.

De organisatie is nog op zoek naar artiesten en huiskamereigenaren voor op deze nieuwe datum. Aanmelden voor Gluren bij de Buren Zoetermeer kan tot half februari via www.glurenbijdeburen.nl. Wilt u uw huiskamer openstellen voor uw wijkgenoten en een culturele act. Of heeft u een act om uit te voeren dan kunt u zich aanmelden.

Uit de krant