Winkeliers ontvangen de sleutel van hun winkel in Stadskwartier Palenstein. Foto: Annemieke Anneveldt
Winkeliers ontvangen de sleutel van hun winkel in Stadskwartier Palenstein. Foto: Annemieke Anneveldt Annemieke Anneveldt

Eerste sleutel voor ondernemers in Stadskwartier Palenstein

Actueel 921 keer gelezen

ZOETERMEER - Ludo Swaanen en Ruud van Wijngaarden van supermarkt Dirk van den Broek hebben woensdag 15 december als eerste ondernemer van het nieuwe winkelcentrum Stadskwartier Palenstein de sleutel in ontvangst genomen.

De sleutel werd uitgereikt door Ferdinand Jongeling van woningcorporatie De Goede Woning. In het nieuwe winkelcentrum komen 2 supermarkten en 6 kleinere winkels. Vanuit winkelcentrum Croesinckplein verhuizen Bakkerij Ammerlaan, Honky Tonky, Smile Kappers, Kings Palace en Dirk van den Broek naar Stadskwartier Palenstein. Ook komen er nieuwe winkels bij, namelijk: Aldi, Cigo Palenstein en Karadag Foods. De ondernemers gaan nu aan de slag met de inrichting van hun nieuwe winkel. De verwachting is dat de winkels in Stadskwartier Palenstein medio februari de deuren openen. Op 17 december draagt De Goede Woning het winkelcentrum over aan Portico Investments als nieuwe eigenaar. De Goede Woning blijft eigenaar van de woningen.
Naast winkels bestaat Stadskwartier Palenstein uit 109 sociale huurwoningen, 42 middenhuur woningen en 4 koopwoningen. De woningen zijn eerder dit jaar al opgeleverd. Kijk voor meer informatie op www.dgw.nl/stadskwartier-palenstein.

Uit de krant