Terre des Hommes zoekt vrijwilligers.
Terre des Hommes zoekt vrijwilligers.

HRM vrijwilliger voor Terre des Hommes

do 9 dec 2021, 11:36 Actueel 55 keer gelezen


ZOETERMEER – Stichting Terre des Hommes Zoetermeer is voor de winkel in Buytenwegh op zoek naar een vrijwilligerscoördinator. In de kringloopwinkel zijn zo’n 40 vrijwilligers actief om met de opbrengsten het werk van Terre des Hommes Internationaal te ondersteunen bij projecten tegen kinderuitbuiting in de hele wereld.


“We zijn op zoek naar een vrijwilliger met HRM-ervaring. De vrijwilligers is het eerste aanspreekpunt voor de vrijwilligers, die onder meer de organisatie van het rooster op zich wil nemen,” zegt Marijke van der Meer, de voorzitter van de Zoetermeerse stichting. “Daarbij is het zorgen voor een prettige werksfeer natuurlijk heel belangrijk. De coördinator neemt ook het werven van nieuwe vrijwilligers op zich en is daarnaast adviseur van het bestuur.” Het bestuur hoopt dat een enthousiaste vrijwilliger zich meldt. 


Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen de vacaturetekst en nadere inlichtingen opvragen via terredeshommes.zoetermeer@gmail.com. Wie eerst telefonisch wat meer informatie wil kan tussen 10.00 en 16.00 uur bellen met 06 222 410 96.

Uit de krant