Het CKC VRouwenkoor
Het CKC VRouwenkoor

Kerstconcert Good Tidings gaat door

ma 6 dec 2021, 15:19 Actueel

Zoetermeer - CKC Vrouwenkoor o.l.v. Karin de Jong en Kamerkoor Vocapella o.l.v. Liselet van Gent bundelen wederom hun muzikale krachten. Op zaterdag 11 december a.s. geven zij samen het Kerstconcert Good Tidings in de sfeervolle Oude Kerk.

In de kerstsfeer komen met Carols en kerstliederen van Benjamin Britten, Edward Elgar, John Rutter, J.S. Bach, Gustav Holst en nog meer. De koren zingen elk a capella en met muzikale begeleiding van Ronald de Jong op piano en Marjatta Fehres op harp. Het belooft een concert te worden waarbij genoten kan worden van mooie muziek en men even de zorgen kan vergeten. Dit alles uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar, met vaste zitplaatsen.

Het concert begint om 15:00 uur. De toegangsprijs is € 8,50. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn (online) verkrijgbaar via goodtidings.entranz.nl of (contant) voorafgaand aan het concert in de kerk vanaf 14:15 uur. Het aantal toegangskaarten is door de nieuwe maatregelen beperkt, dus wees er op tijd bij.

Ga voor meer informatie naar ckc-zoetermeer.nl/evenementen/ of zoek CKC Vrouwenkoor op Facebook en Instagram.

De geldende coronamaatregelen worden gehandhaafd. Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs en geldige legitimatie nodig voor personen van 13 jaar of ouder.

Uit de krant