Het pianoduo Beth&Flo
Het pianoduo Beth&Flo

Middagconcert met kersttintje

vr 3 dec 2021, 09:00 Actueel 70 keer gelezen

Zoetermeer - Op woensdag 15 december om 14.30 uur speelt het pianoduo Beth & Flo hun voorstelling in Centrum De Regenboog in Zoetermeer. Vanwege de recente coronamaatregelen is het concert vervroegd naar de middag. 

Pianistes Elsbet Remijn en Claudette Verhulst studeerden af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Het zijn pianistes om bloedserieus te nemen. Bloedserieus in hun passie voor klassieke muziek én in hun missie om die muziek toegankelijk te maken voor iedereen. In hun voorstelling Rachtime, geregisseerd door Elisabeth Boor, zoeken Beth & Flo de verbinding op met hun publiek. Maak kennis met Beth & Flo en met de muziek die ze meebrengen: werken van Rachmaninov, Gershwin en Saint-Saëns, en het beroemde symfonische gedicht De Moldau van Smetana in diens eigen bewerking voor piano quatre-mains.
Woensdag 15 december 2021 14.30 uur Centrum De Regenboog Nathaliegang 263 (wijk 19), entree: €15 Tot 25 jaar: €5 Zoetermeerpas: gratis. Reserveringen alleen via www.regenboogmuziek.nl Er is geen losse kaartverkoop. Reserveren kan tot en met 14 december.

Uit de krant