Gerhard ten Hoopen.
Gerhard ten Hoopen.

Radio Fascinating Jazz

Actueel 454 keer gelezen

Zoetermeer - Onlangs meldde jazzpromotor Gerhard ten Hoopen dat hij stopte met zijn radioprogramma bij Zfm. Onvrede over de werkwijze bij het station waren hier de reden voor. 

Tegelijk met zijn besluit om te stoppen bij Zfm, gaf Ten Hoopen wel aan bezig te zijn met een doorstart. Die doorstart is er sneller gekomen dan hij had verwacht. “Dankzij de inzet en know how van mijn zoon Dylan, die veel ervaring heeft opgedaan met het opzetten van een internet-radiostation, ben ik nu eigenaar geworden van mijn eigen radiostation Fascinating Jazz Radio. In tegenstelling tot mijn vorige programma bij Zfm is er nu 24 uur per dag, 7 dagen in de week non-stop lekkere jazzmuziek van diverse stijlen te beluisteren, afgewisseld met lekkere blues”, vertelt Gerhard ten Hoopen enthousiast. Daarnaast presenteert Gerhard ten Hoopen elke zondagavond zijn live show, die gedurende de week wordt herhaald. Ook is er ruimte voor de ‘Artiest van de Maand’.. In december staat trompettist/bügelhornist Ack van Rooijen in de spotlights. “Aanvankelijk was het de bedoeling dat dit nieuwe station per 1 januari 2022 van start zou gaan, maar aangezien de benodigde licenties zoals bv Buma/Stemra al zijn verkregen, is het van start gaan met een maand vervroegd.”
Het station is als volgt te starten: htpps://fascinatingjazzradio.nl. de bezoeker kan desgewenst ook via Sonos en andere wifi systemen naar het programma luisteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09