Oud-wethouder Frans Muijzers.
Oud-wethouder Frans Muijzers.

Oud-wethouder Muijzers sluit zich aan bij GOED

ma 29 nov 2021, 15:54 Actueel

Zoetermeer - De nieuwe lokale politieke partij GOED is erg blij met de komst van de oud PvdA-wethouder. Frans staat op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadverkiezingen op 16 maart 2022. 

“Met het toetreden van Frans komt er veel politieke expertise en ervaring als maatschappelijk bestuurder mee. Frans kan zich uitstekend vinden in de kernwaarden van GOED: Gedurfd, Oprecht, Eerlijk en Degelijk. Hij juicht toe dat GOED zich specifiek gaat inzetten voor alle senioren en kwetsbaren in Zoetermeer. Huisvesting, zorg, veiligheid, vitaliteit, werk en inkomen vormen de pijlers van het verkiezingsprogramma dat medio januari 2022 zal worden gepresenteerd”, aldus Ton Lammertink, initiatiefnemer van de nieuwe partij.

Naast Frans Muijzers verwelkomt GOED ook Jochem den Dulk (oud raadslid en oprichter van Leefbaar Zoetermeer) die als lijstduwer zal bijdragen aan de opbouw van dit nieuwe lokale politieke platform. 

GOED wil graag in contact komen met inwoners die onze doelstellingen omarmen en willen ondersteunen. Mensen die van dichtbij zien en ervaren hoe veel praktische zaken niet goed genoeg geregeld worden door de gemeente. Zij kunnen zich aanmelden via algemeen@goedzoetermeer.nl

Uit de krant