René van der Spek (organisator) overhandigt de cheque aan Evelien van Kempen (SIEM).
René van der Spek (organisator) overhandigt de cheque aan Evelien van Kempen (SIEM).

Cheque voor Stichting Iedereen Een Maaltijd

Actueel 241 keer gelezen

Zoetermeer - Tijdens de Geuzendag die op 26 september werd gehouden, werd volop gesport en gespeeld. Helaas kon vanwege de coronamaatregelen het hardlopen niet doorgaan. Toch kijkt de organisatie terug op een geslaagde dag waar veel mensen hebben genoten. Maar genieten kan nog meer. 

Omdat het evenement maatschappelijk betrokken wil zijn, wordt er iedere editie aandacht besteed aan een Zoetermeers goed doel. In 2019 en 2021 was dat de Stichting Iedereen Een Maaltijd (SIEM). En ook dit jaar werd aan alle deelnemers van de verschillende activiteiten gevraagd om een donatie te doen voor dit goede doel. En dit werd massaal gedaan want ook dit jaar is er een mooi bedrag opgehaald. In De Tipi van Scouting Pocahontas werd een cheque overhandigd ter grootte van € 1.233,33. Eind maart 2022 wordt een nieuw goed doel  uitgekozen. Stichting Iedereen een Maaltijd zet zich in voor mensen die tussen wal en schip belanden en geen geld hebben voor een maaltijd. Via diverse projecten helpt de Stichting Iedereen Een Maaltijd deze mensen.

De eerstvolgende Geuzendag Zoetermeer is op 25 september 2022. De organisatie hoopt dan het complete evenement dus inclusief een hardloopwedstrijd te kunnen organiseren. Voor alle informatie: www.geuzendag.nl. 

Uit de krant