CDA voorzitter Ton Roerig overhandigt bloemen aan Ingeborg ter Laak.
CDA voorzitter Ton Roerig overhandigt bloemen aan Ingeborg ter Laak.

CDA-wethouder Ingeborg ter Laak lijsttrekker

Actueel 260 keer gelezen

ZOETERMEER – De leden van het CDA Zoetermeer hebben donderdagavond wethouder Ingeborg ter Laak gekozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. 

Het CDA-team dat de verkiezingen gaat trekken bestaat verder uit kandidaten met stevige politieke ervaring: Véronique Frinking (nu fractievoorzitter) en David Weekenstroo (nu vice-fractievoorzitter), Fred van Proosdij (nu commissielid) en Charlotte Hensen (commissielid tijdens de vorige periode).  Lijsttrekker Ingeborg ter Laak is trots op dit mooie team. “We hebben een diverse lijst met veel ervaring, jong en oud (of ouder), uit verschillende wijken van Zoetermeer. Met dit team gaan wij het verschil maken bij de gemeenteraadsverkiezingen.”

Na 19 jaar actief te zijn geweest als raadslid en wethouder in de Zoetermeerse politiek, gaat Klaasjan de Jong de lijst duwen. De Jong had eerder laten weten af te zien van een nieuwe raadsperiode. “Klaasjan heeft de afgelopen jaren het CDA in Zoetermeer op de kaart gezet en veel betekend voor de stad”, aldus CDA-voorzitter Roerig. “Het afdelingsbestuur is Klaasjan de Jong dankbaar dat hij bereid is om de rol van lijstduwer op zich te nemen.”

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28