Aandacht voor klassieke muziek
Aandacht voor klassieke muziek

Klassieke zondag in Stadstheater en STAGE

Actueel 150 keer gelezen

Zoetermeer - Aanstaande zondag 21 november staat klassieke muziek centraal in het Stadstheater en theaterrestaurant STAGE kitchen & café. Speciaal voor de week van Klassiek Zoetermeer, organiseert het theater een koffieconcert en serveert het restaurant een exclusieve High Coffee bij klassieke livemuziek. 

Vanuit de theaterzaal zijn ongekende klanken te horen van twee wereldsterren. De Nederlandse violiste Birthe Blom soleerde vaak met orkesten als het Residentie Orkest, trad meermaals op in het Concertgebouw Amsterdam en op internationale podia en won (inter)nationale prijzen. De Hongaarse pianiste Klára Würtz heeft ook meerdere prijzen op haar naam staan en speelde meer dan 100 concerten in 38 verschillende staten van Amerika, maar ook in Canada en Europa. Deze zondag spelen zij prachtige stukken van Ludwig van Beethoven en César Franck.
In STAGE kitchen & café zorgt harpiste Annelies Kole voor prachtige livemuziek. Zij speelt stukken Einaudi, Phillip Glass, Satie en Remy van Kesteren. De toegang is gratis. Tegelijkertijd serveert het restaurant een High Coffee met verschillende hapjes, waaronder een sandwich, warme quiche en soesjes. Reserveer hiervoor alvast een tafel voor slechts €15,75 per persoon via de website van het theater of restaurant.

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28