Verplaatsing Dag van de Zorgondernemer

Actueel 187 keer gelezen

Regio Vanwege oplopende Corona besmettingen en een toenemende druk op de zorg, zal de Dag van de Zorgondernemer dit jaar geen doorgang vinden. Het jaarlijkse congres voor particuliere woonzorgondernemers stond gepland op 18 november bij het Rabobank hoofdkantoor in Utrecht. Het KenniZ bestuur heeft in afstemming met haar achterban en partners besloten om het congres te verplaatsen. Duidelijk is wel dat volgend jaar de Dag van de Zorgondernemer weer als vanouds zal plaatsvinden. 

In Nederland zijn er omstreeks 450 particuliere woonzorglocaties. Dit zal naar verwachting gaan verdrievoudigen vanwege de vraag om kleinschalige woonzorgvoorzieningen. Een groot deel van deze ondernemers bezoekt met regelmaat de activiteiten van zorgplatform KenniZ. Tijdens deze ontmoetingen wordt voorzien in de vraag om expertise en casuïstiekbespreking. Ook het VWS en IGJ zijn regelmatig aanwezig om hun inzichten met de KenniZ leden te delen. 

KenniZ-voorzitter Bas Tjiptawardana: ‘Het is bijzonder jammer dat het congres dit jaar niet op de voor ons bekende manier kan plaatsvinden. Ik zag uit naar de ontmoetingen met ondernemers en zorgexperts in de markt, maar de gezondheid van eenieder gaat voor alles. Door de Dag van de Zorgondernemer uit te stellen naar 2022 nemen we onze verantwoordelijkheid ten aanzien van de volksgezondheid en geven we perspectief naar het volgend jaar.’

Uit de krant

Afbeelding
Herbeleef Stadsfestival Zoetermeer 2040 en kijk naar de toekomst 29 sep., 11:10
Afbeelding
Rijsttafelen bij restaurant Saputra (spiced by Indofoods) Ondernemer in Beeld 29 sep., 10:25
Afbeelding
Fascinating Jazz is een maandelijks feestje én viert 25-jarig jubileum 28 sep., 16:20 3
Afbeelding
Genieten van natuurschoon in en om Zoetermeer Natuur in beeld 28 sep., 15:12
Afbeelding
GoodFood Fietstocht naar mooi Voedselbos in Benthuizen 28 sep., 14:03
Afbeelding
Braziliaans Jiu-Jitsu seminar en promoties bij Yotosama 28 sep., 13:09
Afbeelding
Dames van Soetermare in actie tegen zwerfafval en sigarettenpeuken 28 sep., 12:02 1
Afbeelding
Sprookjesachtige kabouterdagen met Staatsbosbeheer in het Bentwoud 28 sep., 11:26 5