Het Startblok krijgt een sponsoring van de Business Breakfast Club.
Het Startblok krijgt een sponsoring van de Business Breakfast Club. Ron Jenner Fotografie

Business Breakfast Club sponsort Startblok

Actueel 244 keer gelezen

Zoetermeer - Elke drie jaar kiest de Business Breakfast Club, de filantropische netwerkclub van Zoetermeer, een goed doel uit om te sponsoren. De komende drie jaar gaat Het startblok het stokje overnemen van kinderdienstencentrum de Bolsterberg. Deze financiële steun gaat ervoor zorgen dat zij hun maatschappelijke impact vergroten.

Nederland is een waterland. Geen ander land ter wereld heeft zoveel affiniteit met water. Kunnen zwemmen is daarom voor veel Nederlanders vanzelfsprekend. Toch is er ook een groep die net buiten de boot valt en niet goed kan meekomen tijdens reguliere zwemlessen. Denk aan mensen met een visuele beperking, autisme of een lichamelijke beperking. Het startblok brengt daar verandering in door aangepaste zwemactiviteiten te faciliteren. Hierdoor kan deze groep toch, net als de rest, genieten van zwemmen.

Door de sponsoring van Business Breakfast Club heeft Het startblok nieuwe mogelijkheden om hun maatschappelijke impact te vergroten. Met deze sponsoring gaan zij aan de slag om vrijwilligers op te leiden om de zwemmers zo goed mogelijk te begeleiden. 

Voorgangers de Bolsterberg hebben met het sponsorgeld een supercomputer gekocht, waarmee kinderen die niet kunnen praten tóch kunnen communiceren.

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28