De winkel van Terre des Hommes in Buytenwegh.
De winkel van Terre des Hommes in Buytenwegh.

Terre des Hommes weer open op vrijdagmiddag

Actueel 175 keer gelezen

ZOETERMEER - De winkel van Terre des Hommes in Buytenwegh kan gelukkig weer open op vrijdagmiddag. De oproep voor meer vrijwilligers heeft voldoende menskracht opgeleverd.

“We kunnen nog steeds wat extra mensen gebruiken die willen helpen in de winkel, maar we zijn blij dat we nu weer open kunnen,” zegt Jolan Verbeek, de winkelcoördinator van Terre des Hommes Zoetermeer. “Het is hartverwarmend dat er mensen zijn die zich belangeloos willen inzetten voor onze doelen.”
De winkel in Buytenwegh is nu open op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.
Terre des Hommes strijdt tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel en kinderarbeid en biedt noodhulp. De kringloopwinkel in Zoetermeer heeft als doel om Terre des Hommes financieel te ondersteunen en daarnaast draagt de winkel natuurlijk bij aan het hergebruik van kleding, serviesgoed, boeken en speelgoed en is van belang voor mensen met een kleine beurs.
Verbeek: “Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen via terredeshommes.zoetermeer@gmail.com. Wie eerst telefonisch wat meer informatie wil kan dat ook via dit e-mailadres doorgeven.”

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28