Wethouder Rosier vertrekt als wethouder.
Wethouder Rosier vertrekt als wethouder. Ton van Zeijl

Wethouder Marc Rosier vertrekt als wethouder

Actueel 313 keer gelezen

Zoetermeer – Marc Rosier neemt op 12 november 2021 afscheid van zijn functie als wethouder van de stad Zoetermeer. Per 1 januari 2022 zal Marc Rosier bij de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) aan de slag gaan als manager Openbaar Vervoer.

Wethouder Rosier is 7,5 jaar wethouder van de gemeente Zoetermeer. In het huidige college van burgemeester en wethouders (B&W) is Rosier eerste locoburgemeester en als wethouder verantwoordelijk voor de portefeuilles: financiën, ruimtelijke ordening, stedelijke ontwikkeling, verkeer(sveiligheid) en de Entree. In het vorige college richtte hij zich als wethouder ook op de portefeuille dienstverlening.

“Met veel plezier heb ik de afgelopen 7,5 jaar als wethouder gewerkt aan het vernieuwen van Zoetermeer”, licht wethouder Rosier toe. “Samen met het college van B&W, de gemeenteraad, inwoners, ondernemers en natuurlijk de medewerkers van de gemeente hebben we veel werk verzet. Daar kijk ik met trots op terug en heb het een grote eer gevonden om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Zoetermeer. Samen hebben we de stad nog mooier gemaakt.”

Momenteel is nog niet duidelijk wie de portefeuilles van wethouder Rosier overneemt. De verwachting is dat dat medio november duidelijk wordt. 

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28