Samen met elkaar een schilderij maken bij Eigen Wij.
Samen met elkaar een schilderij maken bij Eigen Wij.

Doe mee en maak een Eigen Wij schilderij

wo 3 nov 2021, 12:21 Actueel

Zoetermeer - De Eigen Wij-boerderij, aan Voorweg 112, verbindt mensen. En dat verbinden in deze tijd harder nodig is dan ooit, bleek wel uit hun succesvolle initiatief tijdens de eerste lockdown, waarbij maar liefst 200 koffie- en knuffelpakketten uitgedeeld werden.

Aangezien de sociale gevolgen van de corona-crisis nog niet helemaal voorbij zijn, organiseert Eigen Wij een nieuwe activiteit: het WIJ-schilderij. Samen met 250 inwoners van Zoetermeer wordt er een enorm groot schilderij tot stand gebracht. De vele vrijwilligers van Eigen Wij gaan de komende weken op pad om tasjes uit te delen met daarin o.a. een schilderdoekje van 15x15 cm, verf en penselen. Met de inhoud van dit tasje kan op eigen wijze een schilderijtje gemaakt worden binnen het thema ‘samen’. Die schilderijtjes zullen daarna samen gevormd worden tot één enorm groot, gezamenlijk schilderij. De stichting stelt 100 tasjes beschikbaar voor lezers van deze krant. Aanmelden kan tot en met 5 november via email: contact@eigenwij.nl of bel Marion Moerland: 06 - 51119420.
Creatief of niet, iedereen die wil, kan een aandeel leveren aan het grote WIJ-schilderij. Deelnemers kunnen uiteraard thuis aan hun schilderij werken. Daarnaast is het mogelijk om in november naar de locatie van Eigen Wij te komen. Daar vindt elke week op woensdagochtend van 10 tot 12 uur de EigenWijze Creaclub plaats.

Uit de krant