Afbeelding

Puur, dameskleding voor de stijlvolle, stoere vrouw!

Actueel 391 keer gelezen

BERKEL EN RODENRIJS – Nathalie de Jong en Miranda Lepping vieren komend jaar het 15-jarig bestaan van Puur Dameskleding. Het afgelopen anderhalf jaar was een uitdagende periode. De dames zijn trots dat ze zich staande hebben weten te houden en dit had niet gekund zonder de steun van alle trouwe klanten. “De gunfactor was er. 

Het team

Puur bestaat uit een vrolijk en goed team, iets wat de dames ook uitstralen naar de klanten. Ondanks dat het team het afgelopen anderhalf jaar in de overlevingsstand stond, ging het ze toch natuurlijk af. “Puur staat als een huis en ons team is een echt dreamteam”, zeggen de dames. Het was een leerzame, drukke, hectische maar vooral een liefdevolle tijd, waarin de waardering van de trouwe klanten voelbaar was. “Wat dat betreft zijn we blij dat we in een dorp zitten.”

Het assortiment

De collectie van Puur bestaat uit unieke labels, met frisse kleuren, mooi materiaalgebruik en sterke ontwerpen, met merken zoals 10 Days, Studio Anneloes Summum Woman en YAYA. Voor een tijdloze en stijlvolle aanvulling in de garderobe, moet je zeker een kijkje nemen bij Puur. Wil je met een complete outfit de deur uit, Puur biedt genoeg keus, zelfs aan een heerlijk geurtje wordt gedacht. Neem een kijkje bij Puur om de beleving te voelen, it’s a lifestyle! Het team van Puur is continu op zoek naar leuke, stijlvolle authentieke en eerlijke items, die een waardevolle aanvulling zijn in de kledingkast.

PUUR IS EEN LIFESTYLE

Coronaperiode

Puur kwam tijdens de Lock down in de overlevingsstand de dames zochten naar mogelijkheden om de klanten te bedienen. Nieuwsbrieven, social media en onlineshoppen werd steeds belangrijker.

De social media kanalen worden steeds mooier en de nieuwsbrieven steeds beter. Het team van Puur gaat voor de 10.000 volgers op Instagram! Laten we deze prachtige winkel steunen en massaal volgen op Instagram!!!

Persoonlijk contact

Ondanks dat het Internet een belangrijke rol speelde in de afgelopen twee jaar, houden Nathalie en Miranda het liefst persoonlijk contact met de klanten. Wanneer je de winkel binnenstapt, voel je meteen de huiselijke en gastvrije sfeer. Klanten kunnen rustig rondkijken onder het genot van een heerlijk kopje koffie. De dames zijn altijd in voor een gezellig praatje en staan klaar om de klanten, indien nodig van advies te voorzien. Voor dames die even een privémomentje met vriendinnen willen, bestaat er ook de mogelijkheid voor private shopping. Private shopping kan buiten de reguliere openingstijden om. Onder het genot van een hapje en een drankje voorziet het team de klanten van advies. De winkel is geopend op maandag van 13:00 uur tot 17:30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 17:00 uur.

Hou de black Friday week in de gaten, want er volgen nog mooie acties!

Contactgegevens:

Kerksingel 24
2651 CC Berkel en Rodenrijs

Tel: 010-510726

E-mail: info@puur-dameskleding.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Gluren bij de Buren is nog op zoek naar enkele gezellige huiskamers 1 dec., 14:38
Afbeelding
Expositie over Meccano bij de Historische Kring Benthuizen 1 dec., 14:26
Afbeelding
Forse verhoging Stedin van gas- en elektriciteitstarieven met 7,40 euro per maand 1 dec., 13:25 5
Afbeelding
Eerstejaarsleerlingen van het ONC Parkdreef presenteren hun zelf ontworpen spellen 1 dec., 12:14
Afbeelding
Chapeaubeeldje voor vrijwilliger van De Balijhoeve Jan Doesburg 1 dec., 11:00
Afbeelding
Zoetermeerse apotheken trekken weer aan de bel: medicijnvoorziening voor patiënten loopt mogelijk gevaar 1 dec., 08:58
Afbeelding
Inwoners leggen veelzijdigheid van herfstachtig Zoetermeer fraai vast 30 nov., 14:42
Afbeelding
Kerstconcert van zusjes Maria en Anuschka Pedano bij de Regenboog 30 nov., 13:51