Kookplaat met afzuiging
Kookplaat met afzuiging

Een kookplaat met afzuiging: onmisbaar in jouw nieuwe keuken

Actueel 250 keer gelezen

Waddinxveen - De opmars van BORA in de Nederlandse keukens is beslist geen toeval. De trendsetter van het nieuwe koken combineert gemak met een bekroond design. Een kookplaat met afzuiging ineen is niet alleen heel praktisch en ruimtebesparend maar ook prachtig.

Handig én mooi

Met zijn innovaties ontketende BORA een revolutie in de keuken. Iedereen wil toch zo’n inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. Of het nu is om de stille motor of omdat je geen aparte afzuigkap meer nodig hebt. Erg handig als je voor een kookeiland kiest, maar ook bij andere keukenopstellingen. En de BORA-apparatuur is in alle gevallen een echte blikvanger.

Automatisch de juiste afzuiging

Wil je een kookplaat met afzuiging in jouw droomkeuken? Dan is de BORA Pure waarschijnlijk de meest geschikte optie. De afzuiging wordt automatisch geregeld en aangepast aan de kookactiviteiten. De verticale slider op de kookplaat maakt de bediening nog makkelijker… Je veegt gewoon met je vinger omhoog of omlaag om de temperatuur in te stellen.

Volop keuze

Er is volop keuze en BORA heeft meerdere lijnen (zo ook voor professioneel gebruik). De platen zijn voorzien van kookveldafzuiging in verschillende varianten en je kunt kiezen voor een recirculatiesysteem (dat is met een filter) of voor luchtafvoer naar buiten, net wat het beste past bij jouw keuken.

Naar je eigen smaak 

De kookplaat is zo ingedeeld dat er met gemak vier grote pannen (van maximaal 24 centimeter) op passen. Het schoonmaken van onderdelen is heel eenvoudig. Het rooster van de afzuiging kan bijvoorbeeld gewoon in de vaatwasser. De BORA Pure kun je naar je eigen smaak invullen. Zo is het rooster van de afzuiging verkrijgbaar in verschillende kleuren. Leuk om de kookplaat helemaal te matchen met de inrichting van de keuken!

Vergelijk in onze showroom

Naast de BORA Pure zijn er nog meer series. Welke past het beste bij jou? Je kunt ze allemaal vergelijken in de showroom van Keukenloods.nl. Je bent van harte welkom. Onze ontwerpers geven je graag advies.

Kom naar Keukenloods.nl bij jou in de buurt:

Waddinxveen Keukenloods
Kanaaldijk 36D
2741 PA Waddinxveen

Uit de krant