Afbeelding

Doorstart voor de kartbaan Attractiecentrum Zoetermeer

Actueel 82 keer gelezen

Zoetermeer - Het failliete Holland Indoor Karting aan de Wattstraat maakt een doorstart. Op vrijdag 16 december nam James Watt Leisure B.V. het failliete attractiecentrum over. De overname is binnen twee weken beklonken en afgehandeld. De 35 personeelsleden zijn deze week ingelicht door de curator en de nieuwe eigenaar.

“We zien genoeg kansen om er een gezond bedrijf van te maken”, aldus Wim van der Kooij jr. van Van der Kooy Vastgoed. “We zullen het hele bedrijf onder handen nemen. Wellicht dat er in de nabije toekomst games worden toegevoegd aan het huidige aanbod. Ook gaan we de naamsbekendheid en zichtbaarheid van de locatie verbeteren. Het attractiecentrum is de ideale plek voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en familie-, school- & verenigingsuitjes. Dat gaan we meer onder de aandacht brengen.”

Dankzij de snelle doorstart kon het attractiecentrum gewoon open blijven. Tijdens de kerstvakantie is het ook op tweede kerstdag geopend en zijn er diverse kortingsacties. Het attractiecentrum heeft naast een kartbaan ook diverse andere attracties, zoals lasergamen, bubble ball, lasersquashen, gladiator fight, bungee soccer en sumoworstelen. Ook is er een grote horecagelegenheid.

Holland Indoor Karting opende september 1995 de deuren in Zoetermeer. Sinds 2013 verkeerde het in surseance van betaling. Op 5 december jl. werd het door de Haagse rechtbank failliet verklaard. De snelle doorstart is goed voor de werkgelegenheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Foto: Patricia Munster
Dodenherdenking in Zoetermeer 30 apr, 10:30
Sachi en Jolie doen mee aan Theater na de Dam.
Theater na de Dam brengt pittig populisme met leuke cast op 4 en 5 mei 29 apr, 12:12
Koninklijke onderscheiding voor Zoetermeerders: (v.l.n.r.) de heer De Gier, mevrouw Pelt-Spaans, mevrouw Plug-Seefat, de heer Pet, de heer Versluis, burgemeester Bezuijen, Jelte Petri, mevrouw van der Knaap-Niazian, de heer van den Berg, mevrouw Feeke-Bosma, mevrouw Bierman-Verhagen, mevrouw Bosman-Asselman, de heer Clason. Foto: Gerard van Warmerdam
Lintjesregen in Zoetermeer, dit jaar ook een jeugdlintje uitgereikt 26 apr, 14:07
Bloemiste Jacky van der Veen en haar hondjes Diamond (l.) en Dasher poseren als volleerde modellen. 'Door mijn eigen ervaringen te delen, hoop ik anderen te inspireren en aan te moedigen.' Foto: Kees van Rongen
Jacky uit Meerzicht op de catwalk in de finale van Miss Diversity 26 apr, 12:50
Huub Schreurs. De bijeenkomst werd afgesloten met een geanimeerde signeersessie. Foto: pr
Zoetermeerder Huub Schreurs presenteert boek over wegen naar sociale verandering 26 apr, 12:18
Het dementie vriendelijke pad is te herkennen aan blauwe Vergeet-mij-nietjes op de tegels. Foto: pr
Vergeet-mij-niet-pad Rokkeveen feestelijk geopend met bewoners Floriadehof en bezoekers Carpe Diem 26 apr, 11:31
In een gezellige sfeer schaakpartijtjes spelen. Foto: pr
Doe gezellig mee met Schaakclub InZet Palet Welzijn Rokkeveen 26 apr, 11:00
Op 25 mei en 26 mei heeft  The S(w)inging Company haar jubileumuitvoering in het CKC. Foto: Leon Koppenol
Viering 25 jaar The S(w)inging Company met uitvoering in CKC 26 apr, 10:42