Supersister
Supersister Supersister

Supersister

vrijdag 3 mei 2024 19:30 tot 23:30

Supersister is al decennia lang een icoon in de Nederlandse muziekscene. In de loop der jaren wisselden de bezetting een aantal keer, maar de band bestaat nu al geruime tijd uit superbezetting Robert Jan Stips, Rinus Gerritsen en Leon Klaasse.

De hit She Was Naked uit 1970 staat nog steeds als een huis maar de band staat er bekend om dat ze blijven ontwikkelen en experimenteren. Denk aan progressieve pop, jazzinvloeden, swingende loopjes en zo nu en dan een grappige Zappa-twist. In de aflevering van Het Uur van de Wolf over Robert Jan in 2019 kwamen al zijn muzikale vrienden samen wat resulteerde in een album onder de naam Supersister Projekt. Sindsdien is Supersister weer live te beluisteren en zien en natuurlijk ook in Poppodium Boerderij.

Locatie