Afbeelding

Ontdek GirlPower Radio: De Energieke Vrouwelijke Soundtrack in onze regio!

Zakelijk 498 keer gelezen

Ben je op zoek naar een radio-ervaring die anders is dan de rest? Maak kennis met GirlPower Radio, hét radiostation dat de kracht en energie van vrouwelijke artiesten omarmt. In tegenstelling tot traditionele radiozenders is GirlPower Radio ontstaan vanuit een frisse en inclusieve benadering. Hier draait alles om het vieren van vrouwelijke muziek en het creëren van een opwindende sfeer voor luisteraars in onze regio.

Bij GirlPower Radio ontdek je een mix van nummers die vaak van vrouwelijke origine zijn en variëren van upbeat en dansbaar tot emotioneel en meeslepend. Onze 24/7 muziekselectie omvat niet alleen de populairste hits, maar ook die verborgen pareltjes die je nergens anders hoort. Deze tracks halen misschien niet altijd de Nederlandse toplijsten, maar ze klinken zo goed dat je ze zeker op Spotify wilt opzoeken. En wie weet ontdek je je nieuwe favoriete artiest!

Maar GirlPower Radio gaat verder dan alleen het draaien van nummers. Elke doordeweekse ochtend begint met onze live radio-uitzendingen. Onze enthousiaste DJ’s staan klaar om je dagelijkse routine op te fleuren met boeiende gesprekken, intrigerende interviews en natuurlijk fantastische muziek. Het opstaan en onderweg zijn naar werk was nog nooit zo aangenaam! Een vleugje humor hier en daar maakt het plaatje compleet.

Onze nachtprogrammering is een bijzondere ervaring op zich. Naast bekende ballads en easy R&B-klassiekers ontdek je gloednieuwe EMO-pareltjes van opkomende artiesten. Deze nachtelijke uren zijn gereserveerd voor de stemmen en emoties van getalenteerde vrouwelijke singer-songwriters die je meenemen op een betoverende reis.

Volg ons op de GirlPower Radio Socials:

instagram.com/girlpower_radio
facebook.com/GirlPowerfm1

Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van GirlPower Radio. We zijn digitaal te ontvangen via DAB+ in een groot deel van Nederland, inclusief Den Haag, Rotterdam en omgeving. Moderne auto’s zijn doorgaans uitgerust met DAB+ ontvangst, dus je kunt moeiteloos afstemmen. Als je de zender handmatig wilt zoeken, hebben we verschillende frequenties beschikbaar voor verschillende regio’s, zodat je nooit onze levendige sound hoeft te missen.

Luister naar GirlPower Radio via onze app. 

Download hier
Apple store: apple.co
Play store: play.google.com/store

Naast onze passie voor muziek zet GirlPower Radio zich actief in voor vrouwen en meiden in de sportwereld. We hebben een strategisch partnerschap met ADO Den Haag Vrouwen, waarbij we niet alleen als hoofdsponsor fungeren, maar ook de ontwikkeling van vrouwen- en meisjesvoetbal ondersteunen. Daarnaast sponsoren we verschillende sportteams, waaronder zes teams van de Pijnackerse club DSVP, en we zijn er trots op getalenteerde individuen zoals snowboardster Romy van Velden te ondersteunen.

Bij GirlPower Radio geloven we in het stimuleren van kracht, trots en passie bij vrouwen en meiden, zowel in de muziek als in de sport. We verwelkomen je graag om deel uit te maken van onze levendige gemeenschap en te genieten van de krachtige en inspirerende geluiden die we te bieden hebben. Stem af op GirlPower Radio en laat je inspireren door de vrouwelijke kracht achter de muziek!

Bezoek onze website voor meer informatie en luisteropties. Samen maken we van elke dag een feest vol GirlPower! 

Website: www.girlpowerradio.nl

- advertorial -


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Vrouw raakt licht gewond na kop-staart botsing op de Oostweg 8 dec., 07:37
Afbeelding
Aanplant van bomen in Voedselbos Benthuizen voor de bijen hard nodig 7 dec., 16:23
Afbeelding
Menno Schilthuizen vertelt in Bibliotheek over biodiversiteit in Zoetermeer 7 dec., 16:12
Afbeelding
Theatervoorstelling 'De avond is ongemak' kruipt onderhuids 7 dec., 10:08
Afbeelding
Bijzondere ontmoetingen bij 'Zoete Herinneringen' 7 dec., 08:07
Afbeelding
Extra surveillance na grafschending Hoflaan 6 dec., 16:33 2
Afbeelding
Politie Experience mogelijk in Van Tuyllpark 6 dec., 16:15
Afbeelding
College is bezorgd over toekomst ziekenhuis 6 dec., 14:21 6