Cheque voor Stichting Iedereen een maaltijd
Cheque voor Stichting Iedereen een maaltijd

Bowlen, bier & bitterballen

Actueel 684 keer gelezen

Bowlen, Bier & Bitterballen 

Zoetermeer - Op 22 februari organiseerde de Zoetermeerse Tafelronde eindelijk weer haar -voorheen jaarlijkse- evenement Bowlen, Bier en Bitterballen (BBB) bij Bowling- en Recreatiecentrum Westerpark. 

Door Ruud van den Beukel

Zoals de naam doet vermoeden strijden tijdens dit evenement diverse teams, van Zoetermeerse ondernemingen, met elkaar om de felbegeerde winst in de bowlingcompetitie. Dit onder het genot van een biertje en een bitterballetje.
De Zoetermeerse Tafelronde (www.rt114.nl) is een club ondernemende mannen in de leeftijd 25-40 jaar die zich richt op de persoonlijke ontwikkeling van haar leden en het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. Het doel van BBB is naast hebben van een gezellige avond voor de deelnemers ook om geld in te zamelen voor een goed doel. Dat goede doel was dit jaar geen onbekende voor de Tafelronde, namelijk Stichting Iedereen een Maaltijd.
Stichting Iedereen een Maaltijd (SIEM) zet zich in voor gezinnen die geconfronteerd worden met problemen waardoor ze tussen wal en schip terecht komen. Dit loopt soms zo hoog op dat mensen letterlijk niet meer in staat zijn om eten op tafel te zetten.
Door de sponsoring van diverse  bedrijven, waaronder met name Stevens Van Dijck, VIP-marketing en Miniclip, heeft Bowlen, Bier en Bitterballen dit jaar € 2.850,- opgeleverd voor het goede doel.

Uit de krant