Het Lange Land Ziekenhuis handhaaft coronamaatregelen.
Het Lange Land Ziekenhuis handhaaft coronamaatregelen. Ron Jenner

LangeLand handhaaft coronamaatregelen

Actueel 683 keer gelezen

Zoetermeer - Het aantal Covid-19-besmettingen neemt landelijk toe. Daarnaast kan de griep ook flink toeslaan dit jaar. Om patiënten, medewerkers en bezoekers zo goed mogelijk te beschermen, houdt het LangeLand Ziekenhuis nog altijd alle coronamaatregelen in stand. Zoals het dragen van een mondneusmasker en de 1,5 meter afstand. 

Joyce Weijs, lijnmanager bij het LangeLand Ziekenhuis: “Bij ons staat de veiligheid van onze patiënten voorop en daarom houden we de coronamaatregelen nog altijd in stand. Zo beschermen we ook elkaar als collega’s. Want we weten als geen ander dat Covid-19 en de griep een combinatie is die kan zorgen voor een nog grotere druk op de zorg en ons personeel. We willen onze patiënten de zorg blijven bieden die ze van ons gewend zijn.” Waar veel maatregelen de afgelopen maanden zijn losgelaten is dat dus bij het LangeLand Ziekenhuis niet het geval.

“Gaat u naar het LangeLand Ziekenhuis? Dan is het goed om te weten welke coronamaatregelen gelden”, zegt Joyce Weijs die de belangrijkste maatregelen graag toelicht:

Maatregelen
“Iedereen die het LangeLand Ziekenhuis binnenkomt en ouder is dan 12 jaar moet een mondneusmasker dragen. Ook de 1,5 meter afstand geldt nog steeds in het LangeLand. Ook worden er geen handen geschud in het ziekenhuis, maar begroeten we elkaar op een andere manier”, zegt Weijs. “En vergeet ook niet te niezen en te hoesten in de binnenkant van uw elleboog en uw handen regelmatig te wassen.”

 Heeft u een afspraak bij één van de poliklinieken van het LangeLand Ziekenhuis? Dan vraagt het ziekenhuis u om alleen te komen, tenzij begeleiding noodzakelijk is (maximaal één begeleider). Op tijd zijn is perfect, maar kom ook weer niet eerder dan 10 minuten voor uw afspraak. Zo blijft er voldoende ruimte in de wachtruimtes om afstand te houden van elkaar. Het LangeLand hanteert specifieke bezoektijden. Ook geldt er een maximum voor het aantal bezoekers. Hoeveel bezoekers er mogen komen, dat verschilt per afdeling. Op www.llz.nl/bezoekers leest u er alles over.

Informatie
Meer weten over alle coronamaatregelen in het LangeLand? Kijk op www.llz.nl/corona. Samen houden we zo de zorg veilig!

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28