Vrijwilligers ontmoeten elkaar in Westerpark
Vrijwilligers ontmoeten elkaar in Westerpark

Herfstontmoetingen in het Westerpark

Actueel 112 keer gelezen

Zoetermeer - Vrijwilliger Thuis nodigde haar vrijwilligers uit voor ontmoetingen tijdens een herfstwandeling om elkaar te ontmoeten tijdens een mooie wandeling in de herfstzon en met de prachtige kleuren van het gebladerte. 

Het was fijn voor de vrijwilligers om met elkaar bij te praten.
Vrijwilliger Thuis biedt ondersteuning aan volwassenen met een chronische ziekte en/of beperking en aan mensen met geheugenproblemen of dementie. En is onderdeel van MEE Zuid-Holland Noord in Zoetermeer. Ook zijn we er voor mensen met een chronische ziekte en/of beperking of geheugenproblemen die een zeer klein netwerk hebben en voor wie een bezoekje van onze vrijwilliger een belangrijk contactmoment in de week is. De inzet van onze vrijwilligers is gericht op het bieden van afleiding/ontspanning, een luisterend oor en verlichting van eenzaamheid en is een aanvulling op de professionele zorg.
De activiteit verschilt van samen met de hulpvrager naar buiten gaan (wandelen in de buurt of in een park, samen winkelen), samen iets drinken, een praatje maken, herinneringen van vroeger ophalen tot een spelletje doen. Onze vrijwilligers ervaren het als voldoening gevend en zingevend werk. Spreekt dit vrijwilligerswerk je aan? Je kunt je aanmelden voor een kennismaking en het krijgen van meer informatie via vrijwilligerthuis@meezhn.nl of bellen naar 06-41828689 of 06 10646765.

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28