Tribute aan de legendarische band The doors
Tribute aan de legendarische band The doors

No.1 The Doors tribute band in de Boerderij

Actueel 226 keer gelezen

Zoetermeer - The Doors Alive is the No. 1 tribute to The Doors! En 17 december komen zij terug naar de Boerderij om de magie van The Doors weer te delen met het publiek.

Om de authentieke sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive dezelfde instrumenten als The Doors destijds hadden. Niet alleen komen ze daardoor muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel; ook qua performance, uiterlijk en magie weten deze bandleden The Doors te evenaren. Voor je het weet, waan je je in een dampende zaal van een club ergens op Sunset Boulevard eind jaren ‘60. De houding, de uitstraling en de rijke baritonstem van frontman Mike lijken sprekend op die van Jim Morrison. Toetsenist Cristian verbaast met zijn perfecte interpretatie van de virtuositeit van Ray Manzarek en creëert golven van geluid die je terugbrengen naar de onstuimige tijd van de flowerpower. Natuurlijk spelen The Doors Alive grote hits als Light My Fire, The End en Riders On The Storm. Maar ook minder bekende parels komen aan bod. Over de hele wereld heeft de formatie uitverkochte zalen ademloos achtergelaten. ‘The Doors Alive is the closest thing you will get!’

Vrijdag 17 december |aanvang 20:30 uur | 28,50 euro in de vvk. De avondkassa van de Boerderij is ook weer open. Vanwege de geldende maatregelen is voor dit concert een Coronatoegangsbewijs nodig.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38