Er komt weer kermis naast Silverdome.
Er komt weer kermis naast Silverdome.

Griezelen en genieten op Halloweenkermis

Actueel 626 keer gelezen

Zoetermeer – Van zaterdag 23 oktober tot en met zondag 31 oktober is het eindelijk weer tijd voor de Halloweenkermis van Netwerk Zoetermeer. 

Ook dit jaar zal de kermis te vinden zijn op het Evenemententerrein Van der Hagenstraat (Silverdome). De kermis is dagelijks te bezoeken van 14.00 tot 23.00 uur. De kermis staat wederom volledig in het teken van Halloween, wat mooi aansluit bij de vele Halloweenactiviteiten rondom Halloweenstad Zoetermeer.
Van jong tot oud, iedereen kan genieten van de spannende, leuke en gezellige attracties. Zo kun je voor je adrenalinekick terecht bij de Para Jump, maar zeker ook bij de Party Polyp of de Volcano Power. Voor de kleintjes is er ook genoeg vertier, bijvoorbeeld in de draaimolen of bij het eendjes vissen. Naast deze leuke activiteiten is er natuurlijk ook voldoende te winnen bij de grijpkranen en andere spellen en kun je ook weer allerlei soorten lekker snoep scoren.
Op maandagmiddag 25 oktober is er tussen 14.00 en 16.30 weer de prikkelarme kermis. Bezoekers met bijvoorbeeld ADHD, epilepsie en autisme kunnen deze middag ook van de kermis genieten. De prikkelarme kermis houdt in dat geluid-, rook-, en lichteffecten zachter of uitgaan. Hetzelfde geldt ook voor de attracties.
Meer informatie over de Netwerk Zoetermeer Halloweenkermis vind je op www.halloweenkermis079.nl.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38