De medewerkers helpen je graag verder!
De medewerkers helpen je graag verder!

Van der Spek: leuke handel, voor een leuke prijs!

Actueel 321 keer gelezen

ZEVENHUIZEN – Wat ooit begon met het verkopen van fruit uit de eigen boomgaard, is inmiddels uitgeroeid tot een florerend tuincentrum en verswinkel pal naast de A12. Klanten kunnen bij Van der Spek terecht voor verschillende versproducten, zoals groente, fruit, kaas, worst en koek. In het tuincentrum is er voor ieder wat wils, van kamerplanten, buitenplanten, potten voor binnen en buiten en gereedschap. Het assortiment is gegroeid. Sinds deze maand is er ook een unieke decoratiehal. Helemaal ingericht in herfstsferen. Maar iets wat onveranderd is gebleven, is toch wel het enthousiasme van de medewerkers en de voordelige prijzen. “Bij Van der Spek heb je leuke handel, voor een leuke prijs”, zegt eigenaar Martien van der Spek. 

Het ontstaan

Ongeveer vijftig jaar geleden begon Van der Spek met het verkopen van verschillende fruitsoorten uit de eigen boomgaard, zoals appels, peren en pruimen. Inmiddels is Van der Spek veel meer dan dat. De fruitwinkel is uitgegroeid tot een smakelijke verswinkel en een bloeiend tuincentrum en groeit nog steeds hard, daarom zijn er momenteel plannen voor de uitbreiding achter het huidige pand. Dit om nog meer in de behoefte van de klanten te voorzien. Om het voor klanten nog leuker en aantrekkelijker te maken, wordt er vrijwel dagelijks bij de kwekers, veilingen en beurzen gezocht naar leuk, trendy en voordelige producten. Om het klanten nog gemakkelijker te maken, kunnen ze onder het gemak van een gratis kopje koffie rondsnuffelen, terwijl de kinderen zich in de speeltuin vermaken. Klanten uit de wijde omgeving weten Van der Spek te vinden. Het tuincentrum ligt naast de A12, waardoor het makkelijk bereikbaar is.

Tuincentrum & verswinkel

In 2014 is het tuincentrum gebouwd wat heeft geresulteerd in een gezellige en sfeervolle plek waar jong en oud graag even komt rondneuzen en de sfeer komt proeven. In elke rij en elk hoekje wordt je oog getrokken door mooi gedecoreerde producten. In het assortiment zijn er verschillende planten voor binnen en buiten opgenomen. Kamerplanten worden steeds belangrijker in het interieur. Het maakt je kamer levendiger en gezelliger en de kamerplanten zuiveren de lucht. Er is veel keus qua kamerplanten. Ook kunnen klanten in het tuincentrum terecht voor tuinaarde, tuinmeubilair, bomen, perken en vaste planten, verschillende soorten potten en decoratieartikelen voor scherpe prijzen. De tuinplanten en bloemen zijn vers en worden door Van der Spek dagelijks ingekocht op de veiling. Daarnaast worden er verschillende bodemproducten geleverd om planten en bomen optimaal in conditie te houden. De producten gaan hard en dat zorgt ervoor dat het assortiment voortdurend wordt vernieuwd. “Onze medewerkers zijn daar speciaal op getraind en houden de laatste trends goed in de gaten”, zegt Van der Spek. Ook voor tuinadvies kunnen klanten terecht bij Van der Spek, waar verschillende ex-hoveniers werkzaam zijn. Mensen vertoeven steeds vaker in de tuin. Vooral ook omdat vakantie vrijwel onmogelijk was in coronatijd, is het eigen huis en de eigen tuin nóg belangrijker geworden. Bij Van der Spek is er een uitgebreid aanbod tuinmeubilair, zoals een loungeset, comfortabele kussens en praktische bijzettafels. Het tuinmeubilair bij Van der Spek is gemaakt van aluminium, kunststof en hout. Om de tuin nog een extra finishing touch te geven zijn er bij Van der Spek authentieke kastanje houten wijnvaten als extra aanvulling op de tuin. De regentonnen kunnen gebruikt worden als statafel, regenton of plantenbak. Tuincentrum is in 7 jaar enorm gegroeid alweer bezig met de uitbreidingsplannen nieuwbouw. Ook de verswinkel is de moeite waard om een kijkje te nemen. Klanten kunnen hier terecht voor verschillende groenten, kaas, fruit, koek, snoep en nog veel meer, vaak tegen bodemprijzen. 

“Onze medewerkers houden de laatste trends goed in de gaten”

Decoratiehal

Sinds deze maand is de nieuwe decoratiehal geopend. De tuinmeubelen hebben plaats gemaakt voor de decoratiehal. Wanneer je momenteel door de decoratiehal loopt proef je de Scandinavische sfeer. Een sfeer die warmte, rust en natuur oproept. Door de juiste kleuren, materialen en vormen te gebruiken kunnen klanten ook hun eigen huis onderdompelen in herfstsferen. De decoratiehal is opgedeeld in drie kamers: living, wellness en nature. Decoratieproducten die momenteel erg goed lopen zijn: zeepdispensers, droogbloemen uit eigen bodem en servies. Ook de geurblokjes lopen erg goed, daar is Van der Spek de goedkoopste mee in Nederland. Een geurblokje verspreid een geur in het huis, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. De geurblokjes zijn in verschillende geuren verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld: amber, must, oriëntal en jasmijn. 

Contactgegevens:

Bredeweg 114

2761 KB Zevenhuizen

Tel: 0180-631511

WhatsApp: 06-86868571

E-mail: info@spekvoordeel.nl 

www.spekvoordeel.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Gluren bij de Buren is nog op zoek naar enkele gezellige huiskamers 1 dec., 14:38
Afbeelding
Expositie over Meccano bij de Historische Kring Benthuizen 1 dec., 14:26
Afbeelding
Forse verhoging Stedin van gas- en elektriciteitstarieven met 7,40 euro per maand 1 dec., 13:25 5
Afbeelding
Eerstejaarsleerlingen van het ONC Parkdreef presenteren hun zelf ontworpen spellen 1 dec., 12:14
Afbeelding
Chapeaubeeldje voor vrijwilliger van De Balijhoeve Jan Doesburg 1 dec., 11:00
Afbeelding
Zoetermeerse apotheken trekken weer aan de bel: medicijnvoorziening voor patiënten loopt mogelijk gevaar 1 dec., 08:58
Afbeelding
Inwoners leggen veelzijdigheid van herfstachtig Zoetermeer fraai vast 30 nov., 14:42
Afbeelding
Kerstconcert van zusjes Maria en Anuschka Pedano bij de Regenboog 30 nov., 13:51