De springers van Pro Patria

Trampolinespringers van G.V. Pro Patria op dreef voor het NK teams

Actueel 571 keer gelezen

Zoetermeer – Op zaterdag 2 oktober vond na een lange periode, de eerste plaatsingswedstrijd teams plaats voor de tweede en derde divisie. Dit mooie moment kreeg zelfs een gouden randje doordat zij dit in eigen huis organiseerde in Gymworld! Met 1 team in de tweede divisie en 4 teams in de derde divisie, kwamen er totaal 21 sporters van Pro Patria aan de start. Deze wedstrijden worden door de sporters individueel gesprongen, waarna de beste 3 scores worden opgeteld voor een teamscore. Na twee plaatsingswedstrijden wordt er gekeken welk team zich kwalificeert voor het Nederlands Kampioenschap in december.

In totaal wisten de sporters van Pro Patria 4x goud, 4x zilver en 2x brons te veroveren en lieten de sporters zien op dreef te zijn voor een plek op het NK teams. Het goud ging naar Zoë Bentvelzen, Wessel de Hoog, Stash Braaf en Rebecca Chulick, het zilver voor Flohr Brouwer, Eleonora Cerreto, Floris Dalebout en Valery Nobel, het brons voor Thijn Tel en Kirsten Jungclaus. Alle winnaars van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Op zaterdag 6 november vind de tweede plaatsingswedstrijd plaats, wederom in Zoetermeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Noteer het in je agenda: 12 en 13 april in Zoetermeer en 19 en 20 april in Alphen aan den Rijn. Mis het niet!
Kom gratis en vrijblijvend proeffietsen op de Inruil- en Opstapdagen bij Atlas Fietsen 10 apr, 15:23
Karin van der Lee en Bas ter Burg. Foto: Gerard van Warmerdam
Ouderen worden getrakteerd op kunst en koffie 10 apr, 12:34 1