Rappen en breakdance in Museum De Voorde. Foto: Richard Jetten
Rappen en breakdance in Museum De Voorde. Foto: Richard Jetten Photography: Richard Jetten.

Rap clinics HuizBaaz in Museum De Voorde

Actueel 187 keer gelezen

Zoetermeer - Rapper HuizBaaz gaf afgelopen zaterdagde eerste twee gratis rap clinics aan kinderen in Museum De Voorde in het kader van de CultuurZomer in Zoetermeer.

De kinderen leerden in twee uur tijd van alles over het ontstaan van rap. Maar ze schreven ook een eigen tekst en ze leerden uiteraard, zelf rappen. Maar ook: breakdancen, onder leiding van professioneel breakdancer Simon Phoenix. Zo kwam cultuur op verschillende manieren samen in Museum De Voorde tijdens de CultuurZomer: zang, dans en kunst. Het was een daverend succes!

Heb je het gemist. Niet getreurd. Jij kunt ook nog leren rappen als een ‘baaz’ tijdens de CultuurZomer want aanstaande zaterdag 4 september geeft HuizBaaz nog twee rap clinics in Museum De Voorde. Iedereen boven de 8 jaar kan deelnemen. Deelname is gratis. Er zijn nog een paar plekjes vrij voor enthousiaste kids. Laat zien hoe creatief je bent en laat zien wat je kan. Meld je aan via www.museumdevoorde.nl/te-doen/activiteiten

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Cultuur079, Cultuurfonds Zoetermeer, Gemeente Zoetermeer, Netwerk Zoetermeer en Zoetermeer is de plek.

Uit de krant