Ellen Gielisse en slager Reas presenteren de Kanskaartenactie in winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Ellen Gielisse en slager Reas presenteren de Kanskaartenactie in winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen

Prijzenregen in winkelcentrum Rokkeveen

Actueel 1.117 keer gelezen

Zoetermeer - “Met deze kanskaartenactie en aantrekkelijke prijzen willen we het winkelende publiek bedanken, dat ze ons tijdens alle coronaperikelen niet zijn vergeten. Het is weer een gezellige drukte in winkelcentrum Rokkeveen. Bovendien merk ik dat nieuwe klanten ons ontdekt hebben,” vertelt Ellen Gielisse van Dorell Shoes en een van de bestuursleden van winkeliersvereniging Rokkeveen.

Door Kees van Rongen

“Winkelcentrum Rokkeveen is een modern winkelcentrum met gratis parkeergelegenheid,” benadrukt Ellen. “Er zijn 45 winkels van mode, sieraden tot boekwinkel, van bakkerij, keurslager, viszaak en groenten tot snackbar. Bij ons kun je terecht voor een dagje shoppen en een hapje eten, maar ook voor je dagelijkse boodschappen in twee verschillende supermarkten.” Inmiddels bestaat winkelcentrum Rokkeveen 27 jaar.
Deze hele maand september maken de klanten kans op leuke prijzen. Het prijzenpakket bestaat vier weken lang uit tien prijzen per week en tien bossen bloemen per week. “Tijdens de actieperiode ontvangt de consument bij iedere betaling van minimaal vijf euro bij de deelnemende winkeliers in het centrum een kanskaart, zo lang de voorraad strekt. Overigens gaat het om één kanskaart bij een betaling, ook al is het bedrag veel hoger. De kanskaart moet volledig ingevuld worden en gedeponeerd worden in de wedstrijdbus. Deze blauwe bus vindt u op het centrale plein in het winkelcentrum. De actie is gisteren, 1 september, begonnen en loopt tot en met 30 september. Elke week worden uit de ingevulde kanskaarten tien winnaars getrokken. In totaal zijn er dus 40 prijswinnaars. Zo kunt u wekelijks één minuut gratis winkelen winnen bij Albert Heijn of Jumbo. Daarnaast is er een goed gevulde mand uit de Verspassage ter waarde van 100 euro en dan zijn er nog twee modecheques ter waarde van 50 euro, beautycheques van 50 euro, horecacheques van 50 euro en nog twee cheques van 50 euro. Alle winnaars ontvangen een bos bloemen.”
De deelnemer is verantwoordelijk voor de correcte invulling van de kanskaart, zodat de organisatie u kunt bereiken als u prijswinnaar bent. De prijswinnaars ontvangen telefonisch bericht en worden persoonlijk uitgenodigd hun prijs op te halen. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. Ondernemers en medewerkers van winkeliers van winkelcentrum Rokkeveen zijn uitgesloten van deelname. De deelnemer geeft bij deelname toestemming dat na het winnen van de prijs zijn naam en foto van de prijsuitreiking gepubliceerd kan worden in het Streekblad, sociale media of andere bladen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09