Ellen Gielisse en slager Reas presenteren de Kanskaartenactie in winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Ellen Gielisse en slager Reas presenteren de Kanskaartenactie in winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen

Prijzenregen in winkelcentrum Rokkeveen

Actueel 894 keer gelezen

Zoetermeer - “Met deze kanskaartenactie en aantrekkelijke prijzen willen we het winkelende publiek bedanken, dat ze ons tijdens alle coronaperikelen niet zijn vergeten. Het is weer een gezellige drukte in winkelcentrum Rokkeveen. Bovendien merk ik dat nieuwe klanten ons ontdekt hebben,” vertelt Ellen Gielisse van Dorell Shoes en een van de bestuursleden van winkeliersvereniging Rokkeveen.

Door Kees van Rongen

“Winkelcentrum Rokkeveen is een modern winkelcentrum met gratis parkeergelegenheid,” benadrukt Ellen. “Er zijn 45 winkels van mode, sieraden tot boekwinkel, van bakkerij, keurslager, viszaak en groenten tot snackbar. Bij ons kun je terecht voor een dagje shoppen en een hapje eten, maar ook voor je dagelijkse boodschappen in twee verschillende supermarkten.” Inmiddels bestaat winkelcentrum Rokkeveen 27 jaar.
Deze hele maand september maken de klanten kans op leuke prijzen. Het prijzenpakket bestaat vier weken lang uit tien prijzen per week en tien bossen bloemen per week. “Tijdens de actieperiode ontvangt de consument bij iedere betaling van minimaal vijf euro bij de deelnemende winkeliers in het centrum een kanskaart, zo lang de voorraad strekt. Overigens gaat het om één kanskaart bij een betaling, ook al is het bedrag veel hoger. De kanskaart moet volledig ingevuld worden en gedeponeerd worden in de wedstrijdbus. Deze blauwe bus vindt u op het centrale plein in het winkelcentrum. De actie is gisteren, 1 september, begonnen en loopt tot en met 30 september. Elke week worden uit de ingevulde kanskaarten tien winnaars getrokken. In totaal zijn er dus 40 prijswinnaars. Zo kunt u wekelijks één minuut gratis winkelen winnen bij Albert Heijn of Jumbo. Daarnaast is er een goed gevulde mand uit de Verspassage ter waarde van 100 euro en dan zijn er nog twee modecheques ter waarde van 50 euro, beautycheques van 50 euro, horecacheques van 50 euro en nog twee cheques van 50 euro. Alle winnaars ontvangen een bos bloemen.”
De deelnemer is verantwoordelijk voor de correcte invulling van de kanskaart, zodat de organisatie u kunt bereiken als u prijswinnaar bent. De prijswinnaars ontvangen telefonisch bericht en worden persoonlijk uitgenodigd hun prijs op te halen. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. Ondernemers en medewerkers van winkeliers van winkelcentrum Rokkeveen zijn uitgesloten van deelname. De deelnemer geeft bij deelname toestemming dat na het winnen van de prijs zijn naam en foto van de prijsuitreiking gepubliceerd kan worden in het Streekblad, sociale media of andere bladen.

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28