Afbeelding

Tuin van Restaurant Bella Torino is de parel van Zoetermeer

Zakelijk 2.559 keer gelezen

De tuin van Restaurant Bella Torino heeft een flinke metamorfose ondergaan. De grote buitenruimte is onderhoudsvriendelijk gemaakt en onderverdeeld in verschillende knusse zitjes waar u heerlijk geniet van de groene omgeving. Sterker nog; zodra de zon doorbreekt waant u zich hier niet in Zoetermeer, maar ver weg in een mediterraans dorp. De tuin van Bella Torino is vanaf nu dan ook de parel van Zoetermeer.

Bedrijfsleider Rocco en zijn team zijn maar wat blij met de nieuwe buitenruimte. “We zijn hier alweer 31 jaar gevestigd en houden ons vast aan de bekende uitspraak: “You have to change to stay the same”, vertelt Rocco enthousiast. “Daarom veranderen we elke paar jaar iets aan het restaurant. Je moet je klanten blijven verrassen.” Drie jaar geleden werd de naastgelegen tuin aan het restaurant toegevoegd. “We hadden al een fijne serre, maar hier kunnen mensen in de zomermaanden heerlijk genieten van de natuur.”

Een stylist nam de tuin onderhanden en transformeerde die naar gezellige tuinkamers met aansprekende Italiaanse plaatsnamen. Hier kun je gezellig intiem dineren met je gezelschap. Het is ook mogelijk om een of meerdere tuinkamers – desnoods de hele tuin – af te huren voor een gezellig feest, babyshower of private dining. In combinatie met Bella Torino Barista kunt u hier ook terecht voor een kop koffie of smakelijke lunch. “Er is van alles mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.” Sinds de opening van de tuin en nu de tuinkamers steeds bekender worden is er veel vraag. “Iedereen die in een van de tuinkamers gegeten heeft, heeft het gevoel dat ze op vakantie zijn. Daarom is het verstandig om te reserveren als u verzekerd wilt zijn van een tafel.” Rocco en zijn team heten u in elk geval van harte welkom.

Dorpsstraat 97A
Zoetermeer
079-3169535
bellatorino.nl


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Hardlopen bij 3Plassenloop
Speciale editie 3Plassenloop voor Wim Bras 18 uur geleden
Vrijwilliger Kees. Foto: Jeroen Stahlecker
Zing mee met Kees bij inZet Centrum 17 mei, 14:00
Afbeelding
Taxatiemiddag in het NH Hotel 17 mei, 13:56
Een aquarel van het dorp Zoetermeer door Bernard van Vlijmen, 1934. voor plaatjesalbum: Zwerftochten in ons land, uitgegeven door NV Koek- en beschuitfabriek G. Hille en Zn. Zaandam
Lunchwandeling Ons Zoetermeer 17 mei, 13:37
Lola Decours (links) en Paloma Koulder
Virtuoze fagottiste in Centrum De Regenboog 17 mei, 11:58
Egelslaapzakjes voor de egelopvang
Egelopvang blij met de vele egelslaapzakjes 17 mei, 10:57
Afbeelding
Joyfull Onderhoud: onderhoudswerkzaamheden met een glimlach 17 mei, 10:05
René van der Spek in de Nieuwe Driemanspolder.
Doe mee met de Ronde van de Driemanspolder voor het Maja Anjohuis 16 mei, 16:01