Afbeelding

Exotisch genieten op de Markt

Zakelijk 1.896 keer gelezen

Dit weekend twee dagen lang Pasar 2.0 festival in Zoetermeer

Lekker genieten in de zon

Komend weekend 11 en 12 juni kan iedereen even heerlijk gezellig genieten van een goed stuk live muziek en volop lekkere exotische zomerse hapjes en drankjes. Dan komt namelijk de Pasar Malam nieuwe stijl - met als van oudsher een vooral Oosters/Aziatisch tintje - naar de Markt in Zoetermeer.

Volop live muziek

Beide dagen zijn er van 12.00 tot 21.00 uur live optredens van zanger/entertainer Gordon Smith. Zaterdag treden de bands Hot News, No Commotion en XGroove op. Zondag is het de beurt aan de formaties Tjobbah, New Aces en Jusagroove.

Exotische lekkernijen

Er is volop lekkers te eten uit divers exotische keukens en onder het genot van een biertje, wijntje of ander exotisch drankje komen de bezoekers niets tekort. Je kunt er happen van de allerlekkerste Indiase snacks, soto ayam, rendang, saté ayam en babi, Thaise wonton, hete kip, spare ribs, noodles, suikerspin, Taiwanese dumplings, pisang goreng, popcorn, verse loempia, saté en goelee kambing, nasi en bami goreng en nog veel meer. Tevens zijn er ook volop heerlijke exotische drankjes zoals mocktails en cocktails, tjendol, bubble tea, kelapa mudah, schep- en schaafijs, smoothies, frozen yoghurt, slusjpuppie en verse fruit juices.

Kleinschalige markt

Het woord ‘pasar’ in de benaming betekend markt in de Maleise/Indonesische taal. Je vindt er dan ook enkele leuke marktkraampjes met exclusieve woondecoratie, cosmetica, kleding, haarmode, sieraden, kruiden, specerijen, tassen, modeaccessoires, snoepwaren, gadgets, speelgoed en andere ‘hebbedingetjes’.

Geen sponsoring of subsidie

Het event heeft helaas geen sponsors en wordt ook niet gesubsidieerd. Daarom ontkomt de organisatie niet aan het vragen van een entreeprijs. Geprobeerd is om deze zo laag mogelijk te houden.

Kindvriendelijk

Tijdens het Pasar 2.0 festival hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang en is er ook van alles voor hen te vinden o.a. schminken, glitter tattoos, slusjpuppie, ijs, popcorn, snoep, suikerspin en poffertjes. 

Entreeprijs en kaartverkoop

Koop entreekaarten online en betaal slechts € 4,00 entree per persoon. Kaarten aan de deur kosten namelijk € 8,50. Dat kan van tevoren via www.pasar20festival.nl/vroegboek.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Afbeelding
GoodFood Fietstocht naar mooi Voedselbos in Benthuizen 28 sep., 14:03
Afbeelding
Braziliaans Jiu-Jitsu seminar en promoties bij Yotosama 28 sep., 13:09
Afbeelding
Dames van Soetermare in actie tegen zwerfafval en sigarettenpeuken 28 sep., 12:02 1
Afbeelding
Sprookjesachtige kabouterdagen met Staatsbosbeheer in het Bentwoud 28 sep., 11:26 5
Afbeelding
Gemeente opent meldpunt Woonfraude als onderdeel van aanpak ondermijning 28 sep., 10:43
Afbeelding
Expositie Waterverf! van Hollandse AquarellistenKring in Ateliers BaZtille 28 sep., 10:03
Afbeelding
Onderzoek naar luchtkwaliteit 27 sep., 16:31 6
Afbeelding
Feest voor bewoners in WelThuis De Boomgaerd 26 sep., 17:27 1