Afbeelding

Kleintje Fotografie, Groots in foto’s!

Zakelijk 1.248 keer gelezen

Zoetermeer - Mijn naam is Rianne Veeninga, ik ben eigenaar van “Kleintje Fotografie”. Ik heb een passie voor sport en fotografie. Toen ik 16 jaar oud was, kreeg ik mijn eerste fotocamera. Daar is mijn passie voor de fotografie geboren. Doordat ik veel van een familielid heb geleerd, vond ik het fotograferen alleen maar leuker worden.

Waar komt de naam “Kleintje Fotografie” vandaan? Ik ben jarenlang keeper geweest bij het hockey en heb diverse clinics gevolgd bij de keeperschool van Pirmin Blaak (keeper van het Nederlands mannenhockeyteam). Hij noemde mij “Kleintje” vanwege mijn lengte. Zo ben ik aan de naam “Kleintje Fotografie” gekomen, met de slogan “Groots in foto’s!”

Jarenlang heb ik in teamverband gesport. Door omstandigheden kan ik dat niet meer, maar ik heb de liefde voor de sport terug weten te vinden door mijn andere passie, namelijk fotografie, te combineren met de sport.

Bij “Kleintje Fotografie” bent u aan het juiste adres als u professionele foto’s wilt laten maken van uw team tijdens wedstrijden, of als u individuele foto’s wilt laten vastleggen. Het maakt niet uit of u op voetbal zit of aan turnen doet, iedere sport is welkom! Ook voor productfotografie en wenskaarten gemaakt van eigen foto’s kunt u bij ons terecht! Kortom, we zijn van alle markten thuis!

Kleintje Fotografie - Rianne Veeninga Tel: 0640407882 E-mail: kleintjefotografie@hotmail.com Website: www.kleintje-fotografie.nl

Uit de krant

Afbeelding
Vleermuizen zijn helemaal niet zo eng! Natuur onder de Loep 30 sep., 08:34 1
Afbeelding
Inrichting van buitenterrein van nieuwe zwembad Van Tuyllpark is begonnen 29 sep., 16:01
Afbeelding
HagaZiekenhuis behandelt IC-patiënten Zoetermeer voortaan op de locatie in Den Haag 29 sep., 12:51 21
Afbeelding
Herbeleef Stadsfestival Zoetermeer 2040 en kijk naar de toekomst 29 sep., 11:10
Afbeelding
Rijsttafelen bij restaurant Saputra (spiced by Indofoods) Ondernemer in Beeld 29 sep., 10:25
Afbeelding
Fascinating Jazz is een maandelijks feestje én viert 25-jarig jubileum 28 sep., 16:20 3
Afbeelding
Genieten van natuurschoon in en om Zoetermeer Natuur in beeld 28 sep., 15:12
Afbeelding
GoodFood Fietstocht naar mooi Voedselbos in Benthuizen 28 sep., 14:03