Afbeelding

Het Buitenhuys: voor de liefhebbers van het buitenleven

Zakelijk 1.368 keer gelezen

Mensen die veel tijd buiten doorbrengen weten hoe belangrijk goede, comfortabele en waterdichte kleding is. Ook verrekijkers, messen, laarzen en andere artikelen waar de echte outdoorliefhebber niet zonder kan moeten voldoen aan hoge eisen als je gedurende het hele jaar veel buiten bent. Voor al die zaken kunt u sinds dit voorjaar terecht bij de outdoorwinkel van Zoetermeer; Het Buitenhuys aan de Dorpsstraat 66. Een winkel vol kwaliteitsproducten voor de liefhebbers van het buitenleven.

Eigenaar Pieter de Haas is een echt buitenmens die als het even kan graag de natuur intrekt voor allerlei outdooractiviteiten. “Omdat bepaalde kwaliteitsmerken niet in Nederland te krijgen waren ben ik begonnen om ze zelf te importeren en te verkopen via het internet,” vertelt hij. “Omdat er toch veel mensen de producten in het echt willen zien en proberen besloot ik op zoek te gaan naar een geschikte ruimte waar ik de verschillende activiteiten kon combineren. Omdat de hiervoor gevestigde wandelspeciaalzaak van Van Herwijnen veel overeenkomsten vertoonde bleek deze locatie een schot in de roos.”

“We zijn inmiddels een aantal weken open, maar nog steeds bezig om de puntjes op de I te zetten”, geeft De Haas lachend toe. “We merken dat er veel vraag is naar outdoorproducten zoals o.a. messen, multitools en verrekijkers. Daar gaan we dus nog flink in uitbreiden. Daarnaast zijn er bij het Buitenhuys weer allerlei producten te koop voor luchtdrukwapens. Op de begane grond vindt u een fraai assortiment countrylife kleding, schoenen en laarzen van kwaliteitsmerken uit Nederland, Engeland, Duitsland en Scandinavië.” De Haas merkt wel op dat het assortiment wandelschoenen van een heel ander kaliber is dan men van Van Herwijnen gewend was. Ook verkoopt het Buitenhuys speciale anti-teekkleding en kleding die elektrisch verwarmd kan worden. Ideaal voor als u langere tijd onder koude omstandigheden door moet brengen. Speciale laarzen- en schoenendrogers zorgen ervoor dat u na een lange dag buiten, de volgende dag gewoon weer droge voeten heeft. Mochten uw schoenen onderhoud nodig hebben? De reparatieservice blijft. “Veel van de producten die we verkopen zijn onbekend bij het grote publiek. Daarom nodigen we iedereen die ons nog niet kent uit om een keer een bezoek te brengen aan onze winkel.” Omdat De Haas zelf goed weet waar hij over spreekt kan hij cliënten ook goed adviseren over wat ze kopen.

Omdat er nog wat dingen veranderen in het assortiment zijn er momenteel veel aanbiedingen in de winkel waarmee klanten kunnen profiteren van hoge kortingen. Een bezoek is dus zeker de moeite waard. De Haas en winkelhond Dachs, inmiddels zelf al een begrip in de Dorpsstraat, heten u van harte welkom. Ook de webshop wordt momenteel gevuld met alle producten maar neem zeker alvast een kijkje op www.buitenhuys.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats die grenst aan Gaardedreef 169.
Kinderspeelmiddag in de perenboomgaard in Hof van Seghwaert 2 mei, 12:29
De vertrouwde medewerkers van Albert Heijn Seghwaert staan vanaf 27 mei weer enthousiast voor je klaar. Foto: pr
Albert Heijn Seghwaert wordt in twee weken compleet vernieuwd 2 mei, 11:31 7
Rust & Vreugd in Stadstheater
Rust & Vreugd van Hendrik Groen in Stadstheater 2 mei, 11:02
Hoe oud zijn ze? Hoe komen ze daar? Hoe en waar werden ze gemaakt? Foto: pr
Alles over pijpenkoppen vinden in de grond van Benthuizen 2 mei, 10:30
Deelnemers van Tuingezel tijdens een freerunning wandeling.
Freerunning wandeling met Tuingezel en Parkour Disciplines 2 mei, 09:50
De Vredesboom aan de Dobbe.
Bijeenkomst bij de Vredesboom 2 mei, 08:53
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 2 mei, 07:00
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 1 mei, 20:51