Afbeelding
Aanmelden

Zondag 14 mei: wandelen en fietsen voor het goede doel

Sport 730 keer gelezen

Nootdorp - Zondag 14 mei 2023, wandelen of fietsen vanaf de IJsclub in Nootdorp; de gehele opbrengst komt ten goede aan Ronald McDonald Huis Den Haag en de Huiskamer in Delft.

Joyce van der Helm, assistent-manager van Ronald McDonald Huis Den Haag en de Huiskamer in Delft vertelt; “Een actie voor families, door families! Het past helemaal bij ons doel!” Op zondag 14 mei 2023 wordt er bij de IJsclub in Nootdorp namelijk een hele gezellige dag georganiseerd. Springkussens, kraampjes en spelletjes voor de kinderen. Alles is aanwezig om er een hele gezellige dag van te maken. En de gehele opbrengst gaat naar het goede doel! Er kan gekozen worden uit verschillende activiteiten.

Wandelen
* Familiewandeling in speelbos - foto speurtocht (€ 30 voor een familiepakket met consumptiebonnen/route/iets lekkers voor onderweg en beloning).
* Lange wandeling - 12 km door regio (€ 15 per persoon).


Fietsen
* Fietstocht 30 km - geschikt voor normale (evt. elektrische) fiets (€ 15 per persoon). Knooppunten route.
* Fietstocht 50 km - geschikt voor normale (evt. elektrische) fiets (€ 15 per persoon). Knooppunten route.
* Fietstocht 75 km voor de gemiddelde of gevorderde wielrenner (€ 15 per persoon). GPS route.

Aanvang
Starten is op eigen gelegenheid vanaf 10.00 uur tot uiterlijk 14.00 uur. Het startpunt is het Clubgebouw van de Nootdorpse IJsclub, Oudeweg 74 in Nootdorp (achter de Molen).

Deelnemen
Kom jij ook in beweging voor het goede doel? Schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar huistour2023@gmail.com, vermeld daarbij waar je aan wilt deelnemen en het aantal personen. Je ontvangt dan een bevestiging met betaallink.


Over het Ronald McDonald Huis
In Ronald McDonald Huis Den Haag logeren gezinnen van wie een kindje is opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis. Tijdens opnames voor langere of kortere tijd kunnen ouders opladen om de zorg vol te houden. Vrijwilligers helpen het leven door te laten draaien als de wereld van de gasten door een ongeluk of ziekte even stil lijkt te staan.In het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft komen ouders tot rust in de Huiskamer. Hier ondersteunen nog eens 35 vrijwilligers de ouders en de verpleging op de Kinderafdeling. Kijk voor meer informatie op kinderfonds.nl/huis-den-haag.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 8 uur geleden
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 19 uur geleden
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 21 uur geleden
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop gisteren
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei gisteren 1
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik gisteren
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16
Vrijwilligers helpen met huiswerk maken.
Kansengelijkheid door studieplekken bij Piëzo 30 apr, 13:18