Foto: Nicolien Lugtigheid / PR Run Bike Run
Foto: Nicolien Lugtigheid / PR Run Bike Run

Aanmelden voor Run Bike Run nog mogelijk

Sport 378 keer gelezen

De afgelopen maanden is de organisatie van de ‘Viergang Run Bike Run’ druk in de weer geweest. Op zondag 20 november 2022 zal het startschot weer klinken in het Pijnackerse, Nootdorpse en Delftse recreatiegebied. Ook veel sporters uit de regio zijn van harte welkom. Sterker nog, aanmelden is nog mogelijk.

Het sportevenement - dat voor de eenendertigste keer wordt georganiseerd - is er eentje waarbij mountainbiken en hardlopen gecombineerd worden in een zogenoemde Duathlon, een spectaculair evenement dat voornamelijk op onverharde wegen wordt uitgevoerd. 

Medeorganisator Rick Kester: “Op een vaak herfstachtig en nat decor zorgt dit vaak voor een fantastische wedstrijd vol strijd, plezier en omhoog spattend modder! De uitdagende route van dit evenement gaat onder andere door het Balijbos, de Dobbeplas en de Delftse Hout. Op zowel het parcours voor de hardlopers als de mountainbikers zit weer een aantal uitdagende passages verwerkt!”

“Inmiddels hebben zich al bijna driehonderd sportievelingen aangemeld voor deze editie. Een aantal waar we op voorhand alleen maar van durfde dromen”, aldus Rick. Deze deelnemers betreffen zowel duo’s (waarbij de ene deelnemer fietst en de andere gaat hardlopen) en individuen, die weer zijn onderverdeeld in recreanten en wedstrijdrijders. Voor de duo’s is er nog ruimte voor een aantal inschrijvingen. “Voor de individuen hebben we slechts nog een paar plekken vrij”, besluit hij.

 Heb jij zin om deel te nemen? Het kan dus nog steeds! Aanmelden kan via runbikerunpijnacker.nl/inschrijven.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38