Afbeelding

‘ZINN ijssalon en espressobar Rokkeveen prikkelt al je zintuigen’

Algemeen 1.376 keer gelezen

Zoetermeer - Wat is er lekkerder dan een koud, vers gemaakt ijsje op een mooie dag! Als u wilt genieten van de echte smaak van ambachtelijk gemaakt ijs dan bent u van harte welkom bij ZINN ijssalon en espressobar in Rokkeveen. Hier kunt u niet alleen terecht voor de lekkerste smaken ijs, maar ook genieten van een van de vele koffie variaties, borrelen met vrienden of genieten van verse flamküchen of canneloni. “Wij prikkelen al uw zintuigen’. 

Voor Dianca en Mike van ZINN heeft vers gemaakt ijs iets bijzonders. “Je kunt het niet downloaden, uitprinten of zomaar kopiëren”, legt de meesterijsmaker zelf uit. “Daarnaast kun je met ijs en een flinke dosis creativiteit echt alle kanten op. Het is een voorrecht om onze cliënten steeds weer te verrassen.” Mike en Dianca draaien alweer heel wat jaren mee. “Sinds 2006 hebben we ijssalons op verschillende locaties gehad”, vertellen beiden enthousiast. “Hier in Rokkeveen komt alles samen.” Het ijs wordt dagelijks vers bereid in de ijsfabriek. “We zijn gecertificeerd door de ‘Gelato University’ in Italië en mogen onszelf ‘maestro di gelato’ noemen. We werken met verse room en 100 procent pure producten zoals vers fruit zonder toevoegingen”, legt Mike uit. “Feitelijk is het een vers fruithapje met wat toegevoegde suiker. En dat proef je. Mensen kunnen vanuit de salon naar binnen kijken en het hele proces van ijs maken zo volgen.”

Het ijs wordt net in Italië het hele jaar door verkocht. Uiteraard is het assortiment in het seizoen wat uitgebreider dan in de wintermaanden. IJsjes kun je bestellen per bolletje, bakje of als complete coupe. Om mee te nemen, of direct op te eten. “We hebben verschillende kleuren hoorntjes die uw verse ijsje net iets extra’s geven.” Momenteel is men bezig om nieuwe wetgeving op te stellen over plastic ijsbakjes. “Er gaat binnenkort het nodige veranderen. Daarom denken we nu al na over alternatieven.”

Naast de bekende ijssmaken zijn Dianca en Mike altijd weer op zoek naar iets nieuws om hun cliënten te verrassen. “Nieuwe smaken bedenk ik zelf, soms geïnspireerd door dingen die je op beurzen ziet en proeft. Dit seizoen is het bijvoorbeeld het jaar van de koeksmaken”, vertelt Mike enthousiast. “We hebben al ijs in de smaak van roze koeken, cookie-dough en gevulde koeken, en sinds kort is daar de smaak spekkoek bijgekomen.” Bedrijfsleidster Kavita toont vol trots een grote bak spekkoekijs die net uit de ijsfabriek komt. Kleurrijk, vol van smaak en bereid met echte spekkoek. Je zou er gewoon trek van krijgen. “Het is erg fijn om met zulke lekkere producten te kunnen werken en onze klanten elke keer weer iets nieuws voor te kunnen zetten.”

Maar ZINN is meer dan ijs alleen. “U kunt bij ons ook terecht voor de lekkerste kop koffie, espresso, cappuccino of macchiato. Pure koffie van arabicabonen uit de beste regio’s die vers voor u wordt gezet. Als u wilt serveren we er lekkere donuts, muffins, cookies of vers appelgebak bij. Hiervoor kunt u plaatsnemen in de salon, of bij mooi weer buiten op het terras. “We lopen graag voorop. Daarom verkopen we ook verse canneloni, een heerlijke traktatie bij de koffie of thee. Verkrijgbaar in diverse smaken en ook mee te nemen in een speciale giftbox.” Ook liefhebbers van stevige, lekkere, gezonde trek, of een gezellige borrel met vrienden kunnen hun hart ophalen bij ZINN. Of het nu de poffertjes, flammkuchen of Triple Toasters zijn; alles is vers, puur en huisgemaakt en de drankjes die smaken naar meer. Want ZINN prikkelt al je zintuigen.”

Zinn Zoetermeer
winkelcentrum Rokkeveen
Samanthagang 182
06 24510730

Zinn Voorburg
Winkelcentrum Julianabaan
06 34488559
www.zinnicecream.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats die grenst aan Gaardedreef 169.
Kinderspeelmiddag in de perenboomgaard in Hof van Seghwaert 2 mei, 12:29
De vertrouwde medewerkers van Albert Heijn Seghwaert staan vanaf 27 mei weer enthousiast voor je klaar. Foto: pr
Albert Heijn Seghwaert wordt in twee weken compleet vernieuwd 2 mei, 11:31 7
Rust & Vreugd in Stadstheater
Rust & Vreugd van Hendrik Groen in Stadstheater 2 mei, 11:02
Hoe oud zijn ze? Hoe komen ze daar? Hoe en waar werden ze gemaakt? Foto: pr
Alles over pijpenkoppen vinden in de grond van Benthuizen 2 mei, 10:30
Deelnemers van Tuingezel tijdens een freerunning wandeling.
Freerunning wandeling met Tuingezel en Parkour Disciplines 2 mei, 09:50
De Vredesboom aan de Dobbe.
Bijeenkomst bij de Vredesboom 2 mei, 08:53
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 2 mei, 07:00
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 1 mei, 20:51