Afbeelding

Joyfull Onderhoud: onderhoudswerkzaamheden met een glimlach

Algemeen 882 keer gelezen

ZOETERMEER – Joyfull Onderhoud B.V. heeft een missie, namelijk mooi onderhoud verzorgen waar de klant blij van wordt. In 2006 besloten Marcellino Pronk en Jack Leenhard om samen een bedrijf te starten dat met name schilderwerk verricht en houtrot herstelt bij particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen. Houtrot ontstaat wanneer vocht het houtwerk weet binnen te dringen. De schade is vaak goed te herstellen. Hiermee wordt vervanging voorkomen en kan er op de kosten worden bespaard. Joyfull Onderhoud B.V. zorgt voor een fijne leefomgeving en tevreden klanten! 

Ontstaan
Joyfull Onderhoud B.V. begon in 2006 met twee schilders op ZZP basis, die regelmatig met elkaar samenwerkten. Het schilderwerk voerde destijds de boventoon. Steeds vaker vroegen klanten of er ook timmerwerk of stucwerk verzorgd kon worden. Voor Jack en Marcellino was dat een eerste stap om beide bedrijven samen te voegen en de dienstverlening uit te breiden, zo ontstond Joyfull onderhoud B.V. in 2018. Inmiddels bestaat het team uit een vaste kern van 18 personen. De kern van de schilders en de diverse projecten worden aangestuurd door Donny Scholten. Rok Kock stuurt de timmerafdeling aan. Inmiddels zitten er diverse specialiteiten onder één dak. Het personeel is VCA Gecertificeerd en in het bezit van hoogwerkers certificering, waardoor er op een veilige manier, verschillende werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

‘Joyfull Onderhoud verzorgt diversen werkzaamheden, zoals timmerwerk, schilderwerk, zinkwerk, voegwerk, houtrotherstel en stucwerk’ 

Werk met een glimlach
Joyfull Onderhoud B.V. verzorgt diversen werkzaamheden met name schilderwerk en houtrotherstel, maar ook bijvoorbeeld timmerwerk en verbouwingen worden door Joyfull onderhoud B.V. gedaan. De verschillende disciplines onder één dak zorgen ervoor dat er efficiënt te werk wordt gegaan. Wanneer er bijvoorbeeld tijdens het schilderen houtrot wordt opgemerkt, kan dit direct worden opgepakt. De klant hoeft dan niet verder te zoeken! Door de jaren heen heeft Joyfull Onderhoud B.V. een netwerk opgebouwd, waardoor er op allerlei vlakken kennis aanwezig is en er snel geschakeld kan worden. Joyfull Onderhoud B.V. begeleidt haar klanten vanuit één partij tot een mooi resultaat. Het team heeft plezier in het werk. Als de klant blij en tevreden is, dan is Joyfull Onderhoud B.V. dat ook. Tevredenheid staat op één. Dit wordt extra ondersteund door het zelf ontworpen logo, namelijk een lachend gezichtje. De glimlach staat voor het bedrijf én voor de klant”, zegt Marcellino. Joyfull Onderhoud B.V. is milieubewust en werkt uitsluitend met milieuvriendelijke verfsoorten en materialen. Hierdoor kan het onderhoud ook op een milieuvriendelijke manier worden uitgevoerd. Door de ontwikkeling van nieuwe verfsoorten is het nu ook mogelijk om de woning in de winter te laten schilderen. Voor Joyfull Onderhoud B.V. is dat geen enkel probleem, het is ook nog voordeliger! Kortom, schilderswerk waar je blij van wordt! Samen met de klant wordt er een plan van aanpak opgesteld. Joyfull Onderhoud B.V. is flexibel ingesteld en komt de wens van de klant graag tegemoet. Joyfull Onderhoud B.V. biedt een scherpe prijs, er wordt bijvoorbeeld korting gegeven wanneer er onderhoudswerk in combinatie met de buren wordt verricht. Daarnaast biedt Joyfull Onderhoud B.V. vier jaar garantie op de werkzaamheden. Door de kennis en ervaring van de medewerkers kan er ook een gedegen kleuradvies worden gegeven. Het kiezen van de juiste verfkleuren kan namelijk best lastig zijn. Joyfull Onderhoud B.V. kan hierbij helpen door een impressie te geven. Hierbij wordt er rekening gehouden met zaken zoals de omgeving, lichtinval en smaak.

Aan de slag
Joyfull Onderhoud B.V. is vooral actief in de regio Zuid-Holland. Het bedrijf voert voor zowel particulieren als voor bedrijven en woningbouwverenigingen onderhoudswerkzaamheden uit aan woningen of bedrijfspanden. Het bedrijf raadt aan om één keer in de vijf jaar opnieuw te laten schilderen, dat is belangrijk voor het onderhoud. Joyfull Onderhoud B.V. biedt ook aan om na twee en een half jaar een gratis en vrijblijvende check te doen, om te kijken of er eventueel onderhoudswerkzaamheden nodig zijn. Momenteel loopt er een actie. Wanneer meerder buren gebruik maken van de diensten van Joyfull onderhoud B.V., krijgen ze een korting van 10% op het totaalbedrag. Het team werkt hard, maar maakt ook graag een praatje met iedereen. Gezelligheid en vriendelijkheid voorop!


Contactgegevens
Joyfull Onderhoud B.V.
Van ‘t Hoffstraat 101
2665 JL Bleiswijk
e-mail: info@joyfullonderhoud.nl
www.joyfullonderhoud.nl


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21