Conny van Dijk coördineert de trouwbeurzen
Conny van Dijk coördineert de trouwbeurzen

Trouwbeurs ’t Groene Hart brengt bruidsparen op ideeën

Actueel 258 keer gelezen

ZOETERMEER – Deze maand worden voor de eerste keer sinds een jaar weer Trouwbeurzen ’t Groene Hart georganiseerd. Zaterdag 16 oktober vormt Het Wapen van Zoetermeer het decor voor de Zoetermeerse editie. Trouwbeurt ’t Groene Hart wordt jaarlijks georganiseerd op zes verschillende representatieve locaties binnen de driehoek Rotterdam - Den Haag – Utrecht. Naast de editie ‘Zoetermeer’ staan dit najaar ook ‘Woerden’ en ‘Lansingerland’ op de planning. Elke beurs biedt plaats aan ongeveer 25 topleveranciers uit de betreffende regio, die er hun beste producten en diensten voor de mooiste trouwdag presenteren. De exposanten, producten en diensten verschillen per editie, waardoor een bezoek aan meer dan één van deze beurzen aan te raden is om een totaalbeeld van de aanbieders te krijgen. Bovenal is het een leuk en ontspannen uitje. Wie er in Zoetermeer present zijn, zie je op www.trouwbeurs-zoetermeer.nl.

De eerste trouwbeurs

Samen werken aan één gezamenlijk doel, namelijk het beste resultaat voor de opdrachtgever. Dat is altijd het uitgangspunt van ap-art.net, de partner in communicatie en PR. Ap-art.net is al meer dan tien jaar de organisator van Trouwbeurs ’t Groene Hart. Aanstaande bruidsparen kunnen zich tijdens Trouwbeurs ’t Groene Hart uitvoerig laten informeren over alles wat met hun huwelijksdag te maken heeft. Zo krijgen zij een duidelijk beeld van wat leveranciers in hun regio op het gebied van trouwen te bieden hebben. De allereerste Trouwbeurs ’t Groene Hart vond plaats in Flora Boskoop. Al gauw volgden andere locaties in Het Groene Hart zoals Gouda, Krimpenerwaard, Lansingerland, Woerden en Zoetermeer. Vijf jaar geleden besloot Conny in ap-art.net te stappen. Sindsdien coördineert zij de trouwbeurzen. “We zijn er voor de lokale en regionale ondernemers. Hen bieden we graag een mooie plek op de beurs, zodat zij de bezoekers kunnen laten horen, zien en proeven van hun producten en diensten. Dat is goed voor de ondernemers en interessant voor de bezoekers. Samen sterk!” De trouwbeurzen worden altijd in de periode februari tot en met november op zaterdagen gehouden.

“Kwaliteit en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel”

De mooiste locaties

De beurslocaties zijn met veel zorg uitgekozen. “In principe willen wij een langdurige relatie opbouwen met de locaties. De kwaliteit en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel”, zegt Conny. Naast het Wapen van Zoetermeer en Flora Boskoop, waar de trouwbeurs op 12 maart 2022 voor de twaalfde keer wordt gehouden, zijn dat op 30 oktober Buitenplaats Kameryck en 6 november Vidaa in Bergschenhoek. De beurs in De Witte Brug in Lekkerkerk was op 2 oktober. Alle beurzen zijn van 10.30 tot 16.30 uur geopend. Je gratis tickets boeken, doe je snel en simpel via de website.

Het aanbod van exposanten verschilt per locatie en is vanwege de coronamaatregelen beperkter dan voorheen. De gezondheid van de bezoekers, exposanten en medewerkers staat bij Trouwbeurs ´t Groene Hart voorop. Daarom respecteert de organisatie de richtlijnen van het RIVM en die van de locaties waar de trouwbeurzen worden gehouden. De gasten krijgen een goodiebag met onder meer een leuke glossy mee en maken kans op een cadeaubon of diner voor twee.

Veel te zien

Gasten kunnen vrijblijvend rondlopen en rondkijken. Er bestaat ook de mogelijkheid om rondgeleid te worden. Op de beurs staan verschillende aanbieders als het gaat om de trouwdag en alles wat daarbij komt kijken. Denk hierbij aan beauty, bruidsboeketten, bruidsmode, bruidstaarten, danslessen, drive-in show, film- en fotoreportages, sieraden, trouwkaarten, trouwpakken, trouwringen, trouwvervoer, weddingplanning en nog veel meer. Op de trouwbeurzen heerst een ontspannen sfeer. De afgelopen edities hebben laten zien dat de bezoekers enthousiast zijn. Iedereen heeft zin om er een gezellig dagje van te maken. Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat je als bruidspaar net niet vindt wat je zoekt. Conny raadt de mensen dan aan om een van de andere beurzen in Het Groene Hart te bezoeken. “Qua datum liggen ze niet ver uit elkaar en de aanbieders zijn vaak net iets anders”, zegt Conny. Kijk voor alle informatie op www.trouwbeurs-groenehart.nl.

Contactgegevens:

Tel: (0182) 62 07 16 

E-mail: organisatie@trouwbeurs-groenehart.nl 

www.trouwbeurs-zoetermeer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51
Chazzy Green
Saxofonist Chazzy Green bij Fascinating Jazz 22 apr, 12:58
Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1