Afbeelding

Eterna shirts: overhemden voor ieder type man

Actueel 99 keer gelezen

Eterna is een compleet heren overhemden merk. Het merk hanteert elke overhemd pasvorm. Dankzij de verschillende types pasvormen garandeert Eterna dat werkelijk iedere man het perfecte shirt kan vinden. Daarnaast zijn vele shirts leverbaar in normale mouwlengte en mouwlengte 7 (extra lange mouw). Benieuwd naar het merk, naar welke pasvormen en wanneer welke pasvorm voor je geschikt is? Lees dan snel verder.

sponsored content

Eterna Comfort Fit

Dit is ’de meest wijde pasvorm van Eterna. Met zijn ruimere pasvorm dan een regular fit is het Eterna Comfort-shirt geschikt voor de man die van een wijdere pasvorm houdt. Bovendien heeft elk Comfort Fit-shirt van Eterna een handige borstzak. Deze overhemden worden geproduceerd met een kent- of button down-boord. 

Eterna Modern Fit

Een tijdloze klassieker. Deze verfijnde versie van de regular fit-pasvorm is perfect geschikt voor iedere moderne man. Met zijn lichte taille valt dit overhemd mooi om het lijf. En ook deze serie bevat een handige borstzak. De Modern Fit is beschikbaar met een kent-, button down - of cut away-boord. 

Eterna Slim Fit 

Getraind en atletisch gebouwd? Dan is het getailleerde Eterna Slim Fit-shirt de perfecte keuze. Deze sterk getailleerde shirts hebben geen borstzak, maar wel een lichte stretch. De meeste Slim Fit-shirts van Eterna worden geproduceerd met een cut away-kraag/boord. 

Eterna Super Slim Fit

Heb je het graag nóg wat strakker? Kies dan voor de Eterna Super Slim Fit, ideaal voor de zeer slanke of sterk getrainde man. Dankzij het stretch-materiaal kunnen ze heel strak om het lichaam gedragen worden. Het Eterna Super Slim Fit is letterlijk gemaakt om het figuur te knuffelen. 

Mouwlengtes voor iedere man

Ook aan de mouwen heeft Eterna gedacht. Zo is er de standaard mouwlengte van 65 centimeter, geschikt voor mannen van 1m70 tot en met 1m90. Daarnaast heeft Eterna de iets langere variant van 68 centimeter. Die is ideaal voor de iets langere man. Verder beschikt het merk over een extra lange variant van 72 centimeter. Daarmee denkt Eterna ook aan de extra lange man. Tot slot biedt Eterna ook extra korte overhemden aan. De 59 centimeter is perfect voor de kleinere heren. 

Kwaliteit sinds 1863

Wat in 1863 begon als een klein bedrijf dat overhemden met een wat stijvere kraag produceerde, groeide uiteindelijk uit tot Eterna wat het nu is. Daarvoor ging het bedrijf door verschillende stappen. Al sinds 1930 richt Eterna zich volledig op overhemden en nog steeds staat het in de top vijf van de meest geliefde Duitse overhemdmerken. Vandaag de dag wordt Eterna in maar liefst meer dan 30 landen, overal ter wereld, verkocht. Naast veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, houdt Eterna alle recente mode-ontwikkelingen en innovaties scherp in de gaten. Zo mist het geen enkele trend. 

Van zakelijk tot casual

Eterna overhemden zijn er voor elke gelegenheid. Ideaal met pak en stropdas voor en zakelijke indruk tijdens de belangrijke momenten in het leven. Een sollicitatiegesprek of onderhandeling met een zakenpartner? Met Eterna zit je altijd goed. Ook op andere dagen is Eterna een goede keuze. De overhemden van Eterna zijn perfect combineerbaar met poloshirts, truien of een moderne broek. Perfect voor die casual look waar je naar op zoek bent. Effen, zakelijk, kleurrijk of casual: Eterna biedt een overhemd voor elke gelegenheid en in elke pasvorm. 

Zelfs op reis zit je goed met Eterna

In 2018 ontwikkelde Eterna een uniek travel shirt , speciaal voor de avonturiers of zakenmannen die vaak in het buitenland vertoeven. Het shirt is lekker strijkvrij en kan gewoon worden opgerold. De stof is lekker en comfortabel, maar niet doorschijnbaar, dus je ziet er niets doorheen. 

Waar kun je Eterna online kopen? 

Online is Eterna te koop bij de webshop voor overhemden in Nederland en België; Overhemden.com. Overhemden.com onderscheidt zich door enkel en alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bovendien voorop. Het bedrijf wilt dat jij je goed voelt in je nieuwe overhemd, vandaar dat we een selectie maakten van de beste en meest populaire overhemden van dit moment. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21