SnowWorld Zoetermeer opent het seizoen met grootse Winteropening

Actueel 56 keer gelezen

Zoetermeer - SnowWorld opent op zaterdag 5 en zondag 6 oktober in al haar vestigingen het wintersportseizoen met activiteiten voor jong en oud. Tijdens de winteropening maken gasten kennis met alle vernieuwingen en kunnen zij tegen gereduceerde tarieven de piste op om te skiën of boarden, een proefles te nemen of een rondje te maken op de sneeuwscooter. Vanaf 16.00 uur begint het SnowWorld Winterfest met een sterke line-up van bekende DJ’s, waaronder Jody Bernal, Team TNT en The Boy Nextdoor, waarvoor gratis kaarten aan te vragen zijn.

SnowWorld presenteert zich met ingang van dit seizoen onder een nieuwe huisstijl en heeft de afgelopen maanden geïnvesteerd in een nog completer aanbod voor haar gasten. Zo kwam er in SnowWorld Zoetermeer een nieuwe Alpenspeeltuin en het Italiaanse restaurant Monte Bianco. Verder werden de outdooractiviteiten van Ayers Rock toegevoegd aan het productaanbod voor particulieren en bedrijven.

“Dankzij de aanschaf van een stempelkaart voor € 15,00 ontdekken bezoekers alle activiteiten voor volwassenen en kinderen. Daarnaast vallen er leuke prijzen te winnen en vindt er op zondag 6 oktober een Freestyle wedstrijd plaats voor professionele snowboarders. Je gaat je ogen uit kijken in SnowWorld”, belooft Joris Gieske van SnowWorld. “Alle activiteiten zijn na te lezen op www.snowworld.com/winteropening.”

SnowWorld biedt vijf indoor wintersportresorts in Nederland en eentje, net over de grens in Duitsland. Gezamenlijk openen zij in hetzelfde weekend de winter met de winteropening. SnowWorld haalt daarbij de banden met haar partners aan. Zo kunnen bezoekers de nieuwste ski’s van Atomic uitproberen en kunnen ouders en kinderen het snowboarden ontdekken met Burton. Bovendien heeft wintersportspecialist Duivesteijn haar megasale, waar tegen outletprijzen nieuwe winterkleding en ski’s en snowboards gekocht kunnen worden.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51
Chazzy Green
Saxofonist Chazzy Green bij Fascinating Jazz 22 apr, 12:58
Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1