Monique Wondergem – Stork van Stork Interieurspecialist in de Dorpstraat in Zoetermeer. Foto: Bas Wondergem
Monique Wondergem – Stork van Stork Interieurspecialist in de Dorpstraat in Zoetermeer. Foto: Bas Wondergem

Zoetermeerse interieurstylist aanwezig op VTWonen & Designbeurs voor advies

Actueel 504 keer gelezen

Zoetermeer - Als interieurstylist voorziet Monique Wondergem – Stork van Stork Interieurspecialist in de Dorpstraat in Zoetermeer haar klanten dagelijks van interieuradvies. Ook komt ze bij de mensen thuis voor een interieurplan of advies op maat. Onlangs stond ze – voorgedragen door brancheorganisatie BNS Crisp - een week lang op de VTWonen & Designbeurs in Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen om bezoekers op afspraak te adviseren.

Interieur is een vak dat steeds verandert en constant in beweging is. “Het is zo leuk, het is gewoon verslavend”, vertelt de energieke Zoetermeerse interieurspecialist enthousiast. Toch word je niet zomaar uitgenodigd voor een beurs als de VTWonen & Designbeurs. “Ik ben als gediplomeerd interieurspecialist en kleuradviseuse aangesloten bij Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten Crisp, een brancheorganisatie voor interieurstylisten. Zij selecteren elk jaar een aantal stylisten die op de beurs klanten mogen adviseren. Ik heb dit al vaker gedaan en voel me er erg thuis.” 

Lees verder onder foto >


Foto: Bas Wondergem

Het vak kreeg ze met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten van haar vader die zijn passie op zijn dochter over wist te dragen. “Het is zo leuk om elke keer opnieuw te kijken wat een klant blij en gelukkig maakt”, motiveert ze. “Iedereen is weer anders en heeft andere (interieur)wensen. Het is aan mij om goed naar die wensen te luisteren en je echt in de klant te verplaatsen. Er zijn zoveel verschillende trends en stijlen, maar die moeten wel bij je passen. Als ik weet wat de klant wil ga ik aan de slag en vertaal ik hun wensen in een goed interieurplan. Dat begint altijd met het maken van een afspraak in de winkel om kennis te maken. Daarna kom ik bij je thuis op bezoek voor een intakegesprek en om je alvast te inspireren met interieurtijdschriften. Als je met die ideeën een moodboard hebt gemaakt ga ik alles voor je uitwerken in het interieurplan.”

Uiteraard kunnen de vakmensen van Stork Interieurspecialist ervoor zorgen dat dit plan van a tot z wordt uitgevoerd, zodat het in uw woning perfect tot uiting komt. “Zo maken we van uw huis een thuis.” 

Dat Monique daar steeds goed in slaagt blijkt wel uit het feit dat ze van haar klanten regelmatig een stevige omhelzing ontvangt met de woorden:  ’Zonder jou had ik het nooit kunnen doen’. Wil je weten wat Monique voor jou kan betekenen? Kom dan langs in de winkel of maak een afspraak voor een interieuradvies. https://www.storkinterieurspecialist.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Inwoners leggen veelzijdigheid van herfstachtig Zoetermeer fraai vast 30 nov., 14:42
Afbeelding
Kerstconcert van zusjes Maria en Anuschka Pedano bij de Regenboog 30 nov., 13:51
Afbeelding
Gratis met de Ouderenbus naar het Stadshart voor kerstinkopen 30 nov., 12:44 1
Afbeelding
Vrijwilliger blijft betrokken bij gezin: 'Een leuk direct vervolg van de VoorleesExpress' 30 nov., 11:38
Afbeelding
Wintersoep met winters drankje bij buurtlunch in de Hof van Seghwaert 30 nov., 11:08
Afbeelding
Betoverende Lichtjesparade en vuurwerk spektakel verlichten Winkelcentrum Oosterheem 30 nov., 10:14
Afbeelding
Van trainingsscenario's naar echte reanimatie in Zoetermeer 30 nov., 09:20
Afbeelding
Oranje handjes door Zoetermeer om geweld tegen vrouwen uit te bannen 29 nov., 22:02